DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avangart İstanbul projesinin yüzde 21.65’i tamamlandı

    Avangart İstanbul projesinin yüzde 21.65’i tamamlandı
    08.04.2019
    A+
    A-

    Gül Proje ve Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul projesinin yüzde 21.65’i tamamlandı. 27 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Avangart İstanbul projesinin konut seçenekleri arasında stüdyo,1+1,2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Avangart İstanbul projesinde daire büyüklükleri 75 ile 189 metrekare arasında değişiyor.

    HAYATA DEĞER KATAN DEĞİL, HAYATIN DEĞER KATACAĞI PROJE.
    Avangart İstanbul’da sizi mutlu etmeye odaklandık. Yürüyüş yolları, parklar, açık hava spor alanları, çocuklar için oyun alanları ve dahası… Siz de sosyal alanlarda sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilir ve hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Sizden tek ricamız şu: Bir an durup nefis orman havasını içinize çekin ve yaşadığınız anın güzelliği farkedin.

    SADECE YAPTIKLARIMIZLA DEĞİL, YAPMADIKLARIMIZLA DA ÖVÜNÜYORUZ.
    Avangart İstanbul sadece bir konut projesi. Yani proje kapsamında ofisler ve çalışma alanları yapmıyoruz. Bu yüzden proje konutlara daha uygun olan, yatay bir mimari anlayışla tasarlandı. Konutlarda oturacak aileler için modern bir mimari anlayışla hayata geçiriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.