DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AvivaSA’dan ‘Sinemanın 10 Yılı’

    AvivaSA’dan ‘Sinemanın 10 Yılı’
    20.09.2017
    A+
    A-

    AvivaSA’nın 10.yıl iletişimi kapsamında hayata geçirdiği “Türkiye’nin ve Dünyanın 10 Yılı” video serisinin 3.bölümü olan “Sinemanın 10 Yılı” yayımlandı. Özellikle “Leyla ile Mecnun” dizisi ve “İtirazım Var” filmi ile tanıdığımız, oyuncu Serkan Keskin ve sinema yazarı Mehmet Açar’ın röportajlarıyla zenginleşen çalışma; geçen 10 yılda, Türk ve dünya sinemasında tanık olduğumuz gelişmelere ve başarılara yer veriyor. Video, AvivaSA sosyal medya hesaplarından ve BeIN İZTV’den izlenebilecek.

    Emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA, 10.yıl iletişimi kapsamında, yeni marka konumlandırması “yarın şimdiden güzel” ile ilişkilendirerek başlattığı, dijital ajansı Promoqube ve BeIN İZTV işbirliği ile hayata geçirdiği, “Türkiye’nin ve Dünyanın 10 Yılı” dijital iletişim projesine devam ediyor.

    AvivaSA ile “Sinemanın 10 yılı”

    Özellikle “Leyla ile Mecnun” dizisi ve “İtirazım Var” filmi ile tanıdığımız, oyuncu Serkan Keskin ve sinema yazarı Mehmet Açar’ın röportajlarıyla zenginleşen ve serinin üçüncü video çalışması olan “Sinemanın 10 Yılı” yayımlandı. Geçen 10 yılda sinemanın tanık olduğu gelişmelere ve başarılara yer veren çalışma, AvivaSA sosyal medya hesaplarından ve BeIN İZTV’den izlenebilecek.

    Son 10 yılda gerçekleşen güzel olayları konu eden, yazar ve belgesel yapımcısı Bedia Ceylan Güzelce’nin sunumu ve değerli isimlerin röportajlarıyla hazırlanan video serisinin dördüncüsünde ise, Spor konusu işlenecek. Proje, “AvivaSA’nın 10 Yılı” ile noktalanacak.

    Yeni marka konumlandırması

    Konuyla ilgili bir açıklama yapan AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca, dijitalleşme, müzik, sinema ve sporun, tüm insanlık için en önemli ilgi alanları olduğunu belirterek; “AvivaSA olarak biz de, 10.yılımızı, ülkemizde ve dünyada gerçekleşen bu alanlardaki başarıları hatırlatarak kutlamak istedik. İzleyenlerin, geçtiğimiz 10 yılda kendilerini iyi hissettiren olayları hatırlayarak, bugün iyi hissedeceklerine, yarına umutla bakacaklarına inanıyorum. Yeni marka konumlandırmamızın mottosunun, ‘Yarın Şimdiden Güzel’ olması da bununla ilgili. ” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.