DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avva aynı gün hem yurt içi hem de yurt dışı şubesini açtı

    Avva aynı gün hem yurt içi hem de yurt dışı şubesini açtı
    07.05.2018
    A+
    A-

    Erkek giyiminin öncü markası AVVA, aynı gün hem yurt içi hem yurt dışı mağazasını açarak operasyonel gücünü de ortaya koymuş oldu. AVVA, aynı gün 2 mağaza birden açarak şube sayısını da 105’e çıkardı.

    Erkek giyiminde Türkiye’nin en önemli markalarından AVVA, aynı gün hem yurt içi hem yurt dışında açtığı mağazasıyla bir ilke daha imza attı. Kırgızistan Celalabad Kanikey AVM ve Bursa Anatolium AVM’de açılan yeni şubelerle birlikte şube sayısını da 105’e çıkardı.

    HIZ KESMEDEN BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

    AVVA Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, şubeleşme konusunda ince eleyip sık dokuduklarını hatırlatarak, “Aynı gün yurt içi ve yurt dışında mağazalarımızın açılışını yaptık. AVVA olarak dinamik, özgün ve trend çizgimizle hız kesmeden büyümeye devam edeceğiz’’ dedi. ‘’Genç, sofistike, güncel ve özgün çizgimizle çok kısa sürede stil sahibi erkeklerin ruhunu yansıtan farklı bir moda dili oluşturduk’’ diyen Atik, ‘’Hedefimiz bir Türk markası olarak yurt içi ve yurt dışında edindiğimiz saygınlığı daha da artırmak” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.