DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis İstanbul AVM’de uçuş keyfi başladı

    Axis İstanbul AVM’de uçuş keyfi başladı
    20.12.2018
    A+
    A-

    Axis İstanbul AVM’de uçuş günleri başladı. 30 Aralık’a kadar devam edecek etkinlikte 50 TL’lik alıveriş karşılığında F16 veya Cessna simülatörlerinden birisinde uçma fırsatı yakalayacak ziyaretçiler, bulutların üzerinde unutulmaz bir serüven yaşayacak.

    Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de uçuş günleri başladı. Manevra kabiliyeti oldukça yüksek, havadan gelecek tehlikelere karşı geliştirilen bir jet uçağı olan F16 ve sivil uçak sanayisinin önde gelen üreticilerinden Cessna’nın simülatörlerinden birisinde uçma fırsatı yakalayacak ziyaretçiler, keyifli bir deneyim yaşayacak.

    Axis İstanbul AVM’de, ayakları yerden kesecek bir etkinlikle 30 Aralık’a kadar devam edecek uçuş günleri başladı. 50 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler F16 ve Cessna’nın simülatörlerinden birinde bulutların üzerinde unutamayacakları bir uçuş keyfi yaşayacaklar. Axis İstanbul Avm’nin 1’inci katındaki kayıt noktasına gelerek rezervasyon yaptıracak ziyaretçiler 5 dk’lık unutulmaz bir maceraya hak kazanmış olacaklar.

    Axis İstanbul AVM Hakkında:

    Axis İstanbul AVM, geçmişle geleceğin birleştiği noktada, tarihi yarımadanın yanı başında yer alan Eyüp’te, sunduğu eşsiz alışveriş deneyimi, renkli eğlence ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan yepyeni bir alışveriş merkezi. Axis İstanbul AVM, her zevke ve bütçeye hitap eden, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan mağaza karması, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, süpermarket, elektronik market, çocuklar için büyük ve eğlenceli oyun alanı, fitness merkezi, sinema salonu, kapalı ve açık otopark ile alışverişten eğlenceye, teknolojiden sosyal aktivitelere kadar hayatınıza renk katacak tüm noktaları bünyesinde birleştiriyor. Hem yakın çevresindeki ofis çalışanlarına, hem de ailelere ve her yaştan ziyaretçiye konforlu bir alışveriş deneyimi sunan Axis İstanbul AVM’ye İstanbul’un tüm merkezi noktalarından kolaylıkla ulaşılabiliyor. Axis İstanbul AVM, E5 ile Vatan Caddesi kesişiminde, Bayrampaşa metro durağının yanı başında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.