DOLAR 32,3684
EURO 35,102
ALTIN 2324,965
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis İstanbul’da hediye yağmuru

    Axis İstanbul’da hediye yağmuru
    17.07.2018
    A+
    A-

    Axis İstanbul AVM’de kazandıran kampanya başlıyor, yüzlerce hediye fırsatı Axis İstanbul ziyaretçilerini bekliyor. 14 Temmuz’da başlayacak ve üç ay sürecek olan kampanya ile Axis İstanbul’dan alışveriş yapanlar Axis İstanbul Kart’larına topladıkları FırsatPuanları, Hediye Dükkanı’nda diledikleri gibi harcayacak.

    Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de alışveriş keyfi fırsata dönüşüyor. Seçkin markalarla zengin alışveriş seçenekleri sunan Axis İstanbul AVM, 14 Temmuz’da başlayacak ve 14 Ekim’e kadar sürecek olan kampanya ile kazançlı alışveriş olanağı sunuyor.

    Axis İstanbul AVM’deki mağazalardan yapılan alışverişlere ait fiş ve faturaları Axis İstanbul Kart’larına işletenler, topladıkları FırsatPuanları AVM’nin 1. katındaki Hediye Dükkanı’nda diledikleri gibi değerlendirecek.

    Hediye Dükkanı’nda beyaz eşyadan teknolojiye, küçük ev aletlerinden mutfak ürünlerine, ev dekorasyondan hizmet ürünlerine kadar geniş yelpazede hediye seçenekleri sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.