DOLAR 32,4655
EURO 34,7717
ALTIN 2441,424
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis Kağıthane’de Sinan Ceceli ve Burak King rüzgarı

    Axis Kağıthane’de Sinan Ceceli ve Burak King rüzgarı
    05.08.2018
    A+
    A-

    İstanbul gecelerini renklendiren Axisler’ de Yaz Konserleri hız kesmeden devam ediyor. Konser serisinin ikinci gününde Sinan Ceceli ve Burak King, Axis Kağıthane AVM’de sahneye çıktı. İki yıldız da sahne performanslarıyla sevenlerinden tam not aldı.

    Axisler’de Yaz Konserleri ikinci gününde iki sevilen yıldızı ağırladı. Türk Pop Müziği’nin önemli isimlerinin aranjörlüğünü yaparak müzik dünyasına başarılı giriş yapan Sinan Ceceli ve ardından “Yanıyoruz” adlı şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Burak King dün akşam Axis Kağıthane AVM’de hayranları ile buluştu.

    Gecede ilk olarak Sinan Ceceli sahneye çıktı. Yaklaşık bir saat konser alanını dolduran binlerce kişiyi coşturan Ceceli’yi izlemeye gelenler arasında eşi Büşra Özdiş de vardı. Şahane bir kalabalığın kendisine eşlik ettiğini söyleyen Ceceli, müzik çalışmalarının çok iyi gittiğini ve eylül ayında sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkacağı söyledi. Genç yıldız, ağabeyi Mustafa Ceceli’nin de kendisine her konuda destek olduğunu ve yeni projelerde birlikte olacaklarını belirtti.

    Sinan Ceceli’nin ardından sahneye Burak King çıktı. King dillere dolanan “Yanıyoruz”, “Koştum Hekime” adlı şarkılarını seslendirirken, sevenleri de hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnedeki enerjisiyle beğeni toplayan Burak King, konser sırasında Erkin Koray, Sezen Aksu, Harun Kolçak gibi isimlerin sevilen şarkılarını da seslendirdi.

    Axisler’de Yaz Konserleri kapsamında Axis Kağıthane AVM’de bugün Buray sahne alacak. Konserler serisi gelecek hafta Axis İstanbul’da devam edecek. Axis İstanbul’da 10 Ağustos’ta İlyas Yalçıntaş, 11 Ağustos’ta Alişan ve 12 Ağustos’ta Gökhan Türkmen sahne alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.