DOLAR 32,4638
EURO 34,7352
ALTIN 2442,003
BIST 9906,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Axis’lerde TV kampanyası

    Axis’lerde TV kampanyası
    14.11.2018
    A+
    A-

    Axis Kağıthane AVM ve Axis İstanbul AVM’de “100’er TV kampanyası” başlıyor

    Axis Kağıthane ve Axis İstanbul AVM’de, 100 TV kampanyası 16 Kasım’da başlıyor. Tüm ziyaretçiler yapacakları alışverişe yeni yıl alışverişini de ekleyerek topladıkları puan karşılığında 100’er adet televizyondan birini kazanma fırsatına sahip olacak. Axis’ler toplamda 200 TV hediye edecek.

    Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM ve Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. 16 Kasım’da başlayacak kampanya kapsamında, Axis Kağıthane ve Axis İstanbul AVM’den alışveriş yapan ziyaretçiler topladıkları puanların karşılığı olan 100 TV’den birini kazanma fırsatı yakalayacak.

    Rahat ve mutlu alışverişin odak noktası Axis Kağıthane ve Axis İstanbul AVM, 100’er TV kampanyasıyla ziyaretçilerine kazançlı alışveriş olanağı sunmaya devam ediyor. Yeni yıl alışverişiyle birlikte ziyaretçilerin hem kendileri hem de sevdikleri için yapacakları harcamalarla toplayacakları puanların hediyeye dönüşeceği 100 TV kampanyası stoklarla sınırlı olacak. Stokların devam etmesi halinde ise kampanya 31 Aralık’ta sona erecek. Her iki Axis’te toplam 200 TV’ nin hediye edileceği kampanyada TV almaya hak kazanan kişiler, hediyelerini 4 – 8 Şubat tarihinde Axis Hediye Dükkanı’ndan teslim alabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.