DOLAR 32,5536
EURO 34,8456
ALTIN 2435,34
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası, Ağrı Doğubayazıt AVM’de yeni mağazasını açtı

    Ayakkabı Dünyası, Ağrı Doğubayazıt AVM’de yeni mağazasını açtı
    05.10.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ayakkabı tasarımlarını bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, büyüme hamlesine hız kesmeden devam ediyor. 5 Ekim Cuma günü Ağrı Doğubayazıt AVM’nin 1. katında hizmete giren Ayakkabı Dünyası mağazası, günün modasını yansıtan, rahat ve dayanıklı modelleri ayakkabı severlerle buluşturuyor.

    A’dan Z’ye her yaş grubuna ve her zevke özel yüzlerce markanın bir arada yer aldığı Ayakkabı Dünyası’nda, dünya markaları en uygun ödeme koşullarıyla marka tutkunlarını bekliyor! Sezonun en çarpıcı ve en kullanışlı modellerinden oluşan Ayakkabı Dünyası’nın Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunda, ışıltı ve konfor öne çıkarken, son moda akımlarına ve dünya trendlerine de sıkça rastlanıyor. Türkiye’de büyük metrekare, çok markalı ayakkabı mağazacılığının doğuşuna öncülük eden Ayakkabı Dünyası, yeni mağazalarıyla önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.