DOLAR 32,5701
EURO 34,9682
ALTIN 2445,563
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası ile şehrin ritmine ayak uydur

    Ayakkabı Dünyası ile şehrin ritmine ayak uydur
    19.09.2018
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası’nın rahatlığı parıltı, ışıltı ve detaylarla buluşturduğu “2018-19 Sonbahar-Kış” sezonu kadın casual grubu, kent koşuşturmacasında kadınlara hem konforu hem de şıklığı vadediyor.

     

    Şehrin her anında ve her yerinde tercih edebileceğiniz, rahatlık ve şıklığın bir araya geldiği ayakkabılarla şehre dönüş çok keyifli! Casual Koleksiyonu, şehrin gündeliği ve monotonluğunu bir kenara atıp parıltı, ışıltı ve detayların hâkim olduğu, taş ve metal materyallerin öne çıktığı koleksiyon ile hem rahatlığı hem şıklığı yakalama fırsatı sunuyor. Bağcık detaylarıyla zenginleştirilmiş koleksiyonda hafif kalın tabanlı ayakkabılar, parıltı ve ışıltılı şık görünümle günlük tarz arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Spor ile abiyeyi bir araya getirerek kadınlara şıklık vadeden koleksiyonun genelindeki nakış ve boyutlu aksesuar detayları, modern bir tavır ve feminen yansımalar ile ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

    2018 sonbahar geçişinde modayı etkisi altına alan sneaker’lar, kalın tabanlar ve onları destekleyen renkli bağcıklar ile yeniden yorumlanıyor. Üç boyutlu materyaller, kamuflaj desenler, parlak, metalik detaylar, jakarlı dokular ve kadife, taşlı ve metal aksesuarlar, Ayakkabı Dünyası Kadın Casual Koleksiyonu’nda yerini alıyor. Şehir şıklığının vazgeçilmezi sneaker’lar, kalın tabanlı ve hafif topuklu, boy katan, renkli bağcıklı tasarımları ile dikkat çekici görünümün kapısını aralarken scuba malzemelerle rahatlık sağlıyor. Taş ve metal materyaller ile bağcıkların öne çıktığı yeni koleksiyon, şık ve günlük görünüm arasındaki sınırları kaldırıyor.

    Gündüzden geceye şık görünüm

    2018-19 kadın casual grubu gündüzden geceye şık görünmek isteyen stil sahibi kadınların kurtarıcısı oluyor. Rahatlık trendini devam ettiren düztabanlı botlar, zımba ve rafya gibi sezonun öne çıkan özel aksesuarlarıyla şık kombinleri tamamlıyor. Her yaş grubuna hitap eden koleksiyonda, 20-35 yaş grubu kadınlar için taşlı, gümüş ve parlak malzemeli ama bir o kadar da sade ve şık ayakkabılar göze çarpıyor. Bir üst yaş grubu için taşlı ve abiye modeller ön plana çıkarken düztaban botlar, parıltılı, metal ve ışıltılı malzemelerle yeniden yorumlanıyor.

    Siyah, klasik yerini bu sezonda korurken haki, toprak ve tarçın tonları da koleksiyonda ağırlığını hissettiriyor. Spor ayakkabılar, üzerindeki taş detaylar ve feminen tarzıyla şehrin ritmini yakalıyor.

    Günün her anında şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi Ayakkabı Dünyası, tasarım dokunuşu olan sade ve şık parçaları ile bu sezon da göz dolduruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.