DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’nda Sonbahar Kampanyası tüm güzellikleriyle devam ediyor

    15.11.2018
    A+
    A-

    Yılın alışveriş festivali zamanı geldi! Ayakkabı Dünyası, avantajlı indirim kampanyasıyla ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. 19-23 Kasım tarihleri arasında ayakkabidunyasi. com. tr adresinde geçerli fırsat kampanyası, alışveriş severlere tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim sunuyor!

    Ayakkabı Dünyası’nın ışıltı ve konforu buluşturan yeni sezon koleksiyonu, her stile ve her yaş tarzına özel alternatiflerle öne çıkıyor. Birbirinden tarz ayakkabı modelleri ile bu kış da kaliteyi ve rahatlığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, ayakkabı tutkunları için hazırladığı fırsat kampanyasıyla şıklığından ödün vermek istemeyenlerin kurtarıcısı oluyor. Tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim kampanyası ayakkabidunyasi. com. tr adresinde alışverişi avantaja dönüştürmek isteyenleri bekliyor.

    İnternetten indirimli alışveriş yapmanın keyfi bir başka!

    Ayakkabı Dünyası’nın online kampanyası ile 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şık parçalar indirim avantajıyla ayakkabı severleri bekliyor. 19-23 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında ayakkabidunyasi. com. tr adresinden online alışveriş yapan ayakkabı tutkunları, tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim kazanıyor.

    Ayakkabı Dünyası 2018-19 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, kadından erkeğe, çocuktan gence, her stile ve her yaş tarzına özel alternatiflerle herkesi şık adımlara kavuşturuyor. Ağırlıklı olarak parlaklık ve canlılık teması üzerine hazırlanan koleksiyon, konforlu modelleriyle, şehir karmaşasında gün boyunca rahat adımlar sunuyor!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.