DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’ndan yaza neşe katan fırsat kampanyaları

    26.07.2019
    A+
    A-

    Ayakkabıda kalite, moda ve rahatlığın adresi Ayakkabı Dünyası, kaçırılmayacak fırsatlarla ayakkabı tutkunlarına ulaşıyor. Mağazalarda ve ayakkabidunyasi. com. tr’de geçerli kampanyalardan yararlananlar, diledikleri ayakkabılara indirimlerle sahip oluyor!

     

    Ayakkabı Dünyası, online alışveriş yapanları indirimlerle sevindiriyor! ayakkabidunyasi. com. tr adresinde geçerli olacak kampanya kapsamında, indirimsiz tüm ürünlerde geçerli 300 TL üzeri alışverişlere sepette yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayakkabı tutkunları, 23-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanyayla indirimin tadını çıkarıyor.

     

    “Yazın En Gülümseten Fırsatları” kampanyası, sezon alışverişini eğlenceli hale getiriyor! AD Kart üyelerine özel kampanya kapsamında, Ayakkabı Dünyası mağazalarından yapılan 200 TL ve üzeri alışverişler 50 TL hediye çeki kazandırıyor. 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 75 TL hediye çekinin sahibi olurken, 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ise 100 TL hediye çeki kazanma fırsatını elde ediyor.

    ResimYazın vazgeçilmezi bilekten bağlamalı, düz bantlı, parmak arası, taşlı, kalın tabanlı sandalet ve terlik modelleri; siyah ve beyaz gibi en sade renklerin yanı sıra pembe, sarı, kırmızı ve mavi gibi yazın sıcak renkleriyle mağaza ve internette geçerli indirim fırsatlarıyla ayakkabı severlerin yüzünü güldürüyor. Fütürizm ve atletizm akımının ağırlığını hissettirdiği koleksiyonda, sportif ruhu yakalayan ugly sneaker ve beyaz sneakerlar, sokak stilinin renkli desenleri ve atletik yapıyla bir araya geliyor, indirimlerle şıklık ve konfor vadediyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı modellerini keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.