DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayakkabı Dünyası’nın yeni sezon çantaları ile bu yaz stilini tamamla

    Ayakkabı Dünyası’nın yeni sezon çantaları ile bu yaz stilini tamamla
    11.04.2019
    A+
    A-

    Ayakkabı Dünyası, aksesuar koleksiyonuyla her sezon olduğu gibi 2019 İlkbahar/Yaz sezonunda da fark yaratıyor. 7’den 70’e herkese ve her stile hitap eden, farklı modellere sahip çantalar, fonksiyonelliği stil ile harmanlıyor. Bu sezon ağırlığını hissettiren renk ve desen çeşitliliği, ışıltı ve metal detaylı minimalist dokunuşlarla tamamlanıyor. 

    Ayakkabı Dünyası’nın sadeliği ön planda tutmak isteyen kadınlar için hazırladığı 2019 İlkbahar/Yaz çanta koleksiyonu, minimalist akımdan izler taşıyor. Yazın ruhuna yakışan renklerle koleksiyonda yerini alan çantalar, bu sezon da tarzınızı tamamlayacak en önemli aksesuarınız oluyor.

    2019 İlkbahar/Yaz sezonunda renkler ve ışıltı sadece günlük kıyafetlerimizde değil çantalarımızda da trend olmayı başarıyor. Deri detaylar üzerinde taş işlemeli çantalar, yaz sezonunda kadınların stiline zarafet katıyor. David Jones, Pierre Cardin, US Polo Assignment ve 19V69 gibi ünlü markaların baş harflerinin ya da marka logolarının yer aldığı tasarımlar, logomania trendine vurgu yapıyor.

     

    90’ların moda dünyasına dönüş yapmasıyla hayatımıza yeniden giren bel çantaları yeni sezon koleksiyonunda gösterişli modellerle göze çarpıyor. Farklı renkler ve desenlerle karşımıza çıkan bel çantaları, sezonun en hit ve gözde aksesuarı olmaya hazırlanıyor.

     

    Hafifliğin ve şıklığın vazgeçilmezi küçük postacı çantalar bu yaz vazgeçilmez çanta modellerinin başında geliyor. Özellikle metal ve zincir detaylarla parıldayan postacı çantalar pastel tonlardan tozpembeye, canlı kırmızıdan siyah renge kadar birçok yaz rengini şıklık ve zarafet ile yorumlayarak klasik ve sportif tarzı bir arada sunuyor.

     

    Kese şeklindeki çantalardan düz çantalara kadar çoğu yerde kullanılan ipler, bu sezon tarz olarak betimlenmeye başlıyor. Çıkarılabilen ve takılabilen uzun çubuklar ve saplar sayesinde iki farklı modele dönüştürebilen omuz çantaları, yaz şıklığınızı tamamlarken birden fazla renk seçeneğiyle stilinizi modunuza uyarlayabilme fırsatı sunuyor.

     

    Çeşitli stillere adapte edilebilen kulplu el çantaları ile keskin hatlı kol çantaları, fark yaratmak isteyen kadınlara hitap ediyor. Yazın heyecan verici ve içimizi coşturan çiçek desenli çapraz çantalar en şık kombinlerin tamamlayıcısı olurken, sırt çantaları şehrin günlük koşuşturmacası içinde stil, rahatlık ve fonksiyonellik sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.