DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ayda 100 milyon TL’yi aşkın fatura internet üzerinden ödeniyor

    Ayda 100 milyon TL’yi aşkın fatura internet üzerinden ödeniyor
    24.02.2017
    A+
    A-

    Yerli teknoloji şirketi Moka tarafından geliştirilen fatura ödeme sistemi başta emekliler ve öğrenciler olmak üzere geniş bir kesim tarafından tercih ediliyor. Moka’nın internet sitesinden (www. mokafatura. com), cep telefonu uygulamasından (Moka Fatura) ve bayilerinden günde 3 milyon TL’nin üzerinde, ayda ise 100 milyon TL’yi aşan fatura ödemesi yapılıyor. Moka Genel Müdürü Selim Güsar, hızlı artışla birlikte 2017 yılı içerisinde toplamda 3 milyar TL tutarında fatura ödemesinin Moka üzerinden yapılacağını belirtiyor.

    Ödeme sistemleri ve finansal teknolojiler alanında yürüttüğü çalışmalarla hem bireylere hem de kurumlara yenilikçi bir çözüm yelpazesi sunan Moka, fatura ödeme çözümüyle Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Bugün on binlerce kişi günde 3 milyon, ayda ise 100 milyon TL tutarındaki faturasını Moka üzerinden ödüyor ve bu rakam hızla artıyor. Elektrik, doğalgaz, su, telefon, internet, televizyon ve diğer kurumların faturaları Moka üzerinden ödenebiliyor.

    Finansal teknolojiler alanında pek çok çözüm geliştirdiklerini ve bunlar arasında fatura ödeme sisteminin de yer aldığını ifade eden Moka Genel Müdürü Selim Güsar, “Moka’da yenilikçi finansal teknolojileri mümkün olduğunca geniş bir kesime ulaştırma amacımız var. Ağırlıklı olarak öğrenciler, emekliler, ev kadınları ve serbest çalışan kesimden olan tüketiciler fatura ödemelerini doğrudan bankaya ya da ilgili kurumun veznesine giderek yapmak yerine Moka’nın fatura ödeme sistemini tercih ediyorlar, çünkü onlara son derece hızlı ve pratik bir çözüm sunuyoruz. Önemli bir çoğunluk çok rahat ve hızlı ödeme yapılabildiği için Moka’yı tercih ediyor. Üstelik hizmetimize ulaşmaları da çok kolay. www. mokafatura. com adresinden, Moka Fatura mobil uygulamasından (iOS ve Android) ya da sahadaki bayilerimizden faturalarını rahatlıkla ödeyebiliyorlar. Moka olarak BDDK tarafından denetlenen bir kurum olduğumuz için güvenlik standartlarımız çok yüksek ve tüm ödeme sistemimiz işlemlerin mükemmel bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacak şekilde oluşturuldu” dedi.

    www. mokafatura. com ile 30 Saniyede Fatura Ödeniyor
    İnternet ve mobil uygulama aracılığıyla yapılan fatura ödemelerinde 2017 yılı başı itibariyle önemli bir artış gözlemlediklerini kaydeden Selim Güsar şu noktalara dikkat çekti: “Tüketiciler artık finansal teknolojiler ve ödeme sistemleri gibi konularda pratik çözümler istiyor. Biz de tam anlamıyla bunu sağlıyoruz. Kullanımı çok kolay ve hızlı olduğu için faturasını Moka’dan ödemeyi tercih eden çok geniş bir kesim var. www. mokafatura. com sitesi, herkesin çok kolaylıkla kullanabileceği bir site. www. mokafatura. com’a giriyorsunuz, faturanızı 30 saniyede ödeyip çıkıyorsunuz. Aynı durum Moka Fatura mobil uygulaması için de geçerli. Ne zaman isterseniz ve nerede olursanız olun, faturanızı cep telefonundan anında ödeyebiliyorsunuz. Üstelik Moka Fatura cep telefonu uygulaması kullanıcılarımıza faturaların son ödeme tarihlerini hatırlatarak unutmalarını engelliyor. Tüm bunlar tüketicilere sunduğumuz önemli ve pratik yenilikler.”

    Hedef Yılda 3 Milyar TL’lik Fatura
    Moka Genel Müdürü Selim Güsar, yıl sonu ve izleyen döneme ilişkin hedeflerini de aktardı: “2017 yılının sonuna gelindiğinde günde 8 milyon TL ve ayda 250 milyon TL tutarında faturanın Moka üzerinden ödeneceğini öngörüyoruz. Bu rakam, yılda 3 milyar TL’lik bir tutara eşit. İlerleyen dönemde yeni hizmetlerimizle insanların hayatına kolaylıklar getirmeye devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.