DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydan Üstkanat Gastronomis 2017’de ‘unsuz olmaz’ dedi

    Aydan Üstkanat Gastronomis 2017’de ‘unsuz olmaz’ dedi
    27.09.2017
    A+
    A-

    Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Gastronomist 2017’de yemek stilisti ve yemek yazarı Aydan Üstkanat izleyicilere keyifli bir gösteri sundu.

    Üstkanat, sergilediği mutfak şovunda Anadolu’nun atalık buğdayları, buğday dışındaki un çeşitleri, kullanım şekilleri ve besin değerleri konuşuldu. Üstkanat, konuşmasında “un’u hayatınızdan çıkarın” diyenlere karşı “Un yemeyin demek bu kadar kolay ve ucuz olmamalı. Doğru unu doğru reçeteyle ve doğru miktarda tüketerek hem gıdamızda çeşitlilik yapıyor hem de yemek yemekten keyif alıyoruz. Gıdaları külliyen yasaklamak yerine tüketicinin daha iyi gıda talep etmesi için yol göstermeli onlara güç vermeliyiz. Bunun için tüketiciye un meselesinin temelini, niteliğini anlatmamız gerek.” diyerek cevap verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.