DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu

    Aydınlatma ve elektrik sektörü Rusya Elcom Fuarında buluştu

    Yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektörünün öncü markalarından olan Günsan, Ukrayna Kiev’de düzenlenen Elcom Uluslararası Enerji Mühendisliği, Enerji Verimi ve Otomasyon Fuarı’na katıldı. Aydınlatma ve elektrik sektörünün dünya çapında üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda, Günsan’ın anahtar priz ve yeni seri şalt ürünleri sergilendi.

     

    Anahtar priz sektörünün öncü markalarından Günsan, dünya çapında birçok firmanın yer aldığı önemli sektör buluşması Elcom Fuarı’na katıldı ve inovatif ürünlerini sergiledi. Rusya Kiev’de bu yıl 24. kez gerçekleştirilen fuar, aydınlatma ve elektrik sektörünün önemli temsilcileri ve bayilerini bir araya getiren önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

     

    19 ülkeden 210 katılımcının yer aldığı fuarda Günsan, 36 m2’lik standında yeni grup priz, şalt ürünleri ve diğer anahtar priz ürünlerinin dikkat çekici yeniliklerini dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturdu. Cirosunun yüzde 40’ını ihracattan sağlayan Günsan için fuar, farklı pazarlara ulaşmak adına önemli bir fırsat oldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.