DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AYT Home, Liebherr ile mutfağınıza kaliteyi ve zarafeti sunuyor

    AYT Home, Liebherr ile mutfağınıza kaliteyi ve zarafeti sunuyor
    07.03.2017
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri markalarını tek bir çatı altında toplayan AYT Home, Liebherr ile Alman kalitesini mutfağınıza getiriyor ve size Ayrıcalıklı Yaşam Tarzı ile buluşturuyor.

    Alman güvencesini en kaliteli ve göz alıcı şekilde sunan Liebherr, en iyi enerji verimlilik sınıfına dahil 200’ün üzerindeki soğutucu modeli ile mutfaklara üstün teknolojiyi getiriyor.
    Ayrıca; Smartfrost özelliğine sahip derin dondurucuları, şarap yıllandırma, içecek ve puro dolaplarıyla da ayrıcalıklar dünyasında yerini alıyor.

    Hem ödüllü hem renkli…

    Ürünlerinin kalitesi ve tasarımı sayesinde “Plus X Award” kapsamında “En Yenilikçi Marka” seçilen ve aldığı pek çok ödülle de kalitesini perçinleyen Liebherr, bulunduğu her mutfakta farkını hissettiriyor. Liebherr, üstün özellikleri ve farklı renkleri ile yaşama mutluluk katarken mutfakları canlandırıyor.

    AYT Home bünyesinde kullanıcılar ile buluşan Liebherr, kişilere sadece bir buzdolabı değil aynı zamanda benzersiz bir yardımcı sunuyor ve herkese yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.