DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babacan Holding, TALPA organizasyonlarına sponsor oldu

    Babacan Holding, TALPA organizasyonlarına sponsor oldu
    26.04.2017
    A+
    A-

    Özel günlere verdiği önemle dikkat çeken Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

    Ülkemiz ve sivil havacılığımızın tanıtımına ciddi katkı sağlayan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın geleneksel olarak düzenlediği 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü Balosu’na bu yıl Babacan Holding sponsor oldu. Renaissance Polat Hotel Polat’da 19:00’da 700’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleşecek etkinlikte Sertap Erener Sahne alacak. Babacan Holding, etkinlikte katılımcılar için  özel bir çekiliş de gerçekleştiriyor.

    Özel günlere ve çevreye duyarlılığıyla sosyal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Babacan Holding, geleceğin umutları olan çocukları da unutmadı. TALPA tarafından “Çocuklar Kanatlarımızın Altında” sloganıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hazerfan Havalimanı’nda gerçekleştirilen Piknik Organizasyonu ve Manga Konserine de Babacan Holding sponsor oldu. Katılımcılar Babacan Holding tarafından gerçekleştirilen çekilişte hem Babacan Holding projelerinden indirim, hem de ünlü markalardan alışveriş yapabilecekleri hediye çekleri kazandılar.
    Çocuklar doyasıya eğlendikleri etkinlikte unutamayacakları dakikalar yaşadılar.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.