DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babacan: Sektörümüz için 2017’den umutluyuz

    Babacan: Sektörümüz için 2017’den umutluyuz
    24.02.2017
    A+
    A-

    Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, TÜİK’in açıklamış olduğu Türkiye genelinde gerçekleşen 2017 Ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi.
    İnşaat sektörümüz ekonominin lokomotifi olmaya devam ediyor, sektörün büyümesi demek Türkiye ekonomisinin büyümeye devam etmesi demektir. Hükümetimizin gayrimenkul sektöründe yabancılara yapılacak konut satışlarında KDV istisnası ve vatandaşlarımızın konut almasını kolaylaştırmak için başlatılan kampanyalarla desteklemesi yatırımların önünü açmaya devam edecektir. 2017 yılında da konut satışlarının hız kesmeden devam edeceğini öngörüyoruz. Son olarak TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Türkiye genelinde Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,8 oranında artarak 95 bin 398 oldu. Bu da milletimiz hükümetimize ve gayrimenkul sektörüne güveninin bir göstergesidir. Sektör temsilcileri olarak bizlerde çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden her zaman olduğu gibi devam ediyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.