DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü hediyeleri Optimum, Piazza ve Kozzy AVM’lerde

    Babalar Günü hediyeleri Optimum, Piazza ve Kozzy AVM’lerde
    07.06.2017
    A+
    A-

    Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri, 18 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü’nü sürpriz hediye ve kampanyalarla karşılıyor. Babalar Günü hediyeleri için Optimum, Piazza ve Kozzy’yi tercih edenler, dünyaca ünlü markalara uygun fiyatlarla ulaşırken cazip kampanyalardan ve sürpriz hediyelerden de yararlanabiliyor.

    İstanbul Kozzy, 14 – 16 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Kiğılı, Mudo, Tchibo ve Vodafone’dan sürpriz hediyeler sunuyor. Babalar Günü için hediye arayanların adresi İstanbul Anadolu Yakası’nın köklü alışveriş ve kültür merkezi Kozzy oluyor.

    İstanbul Optimum, aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçilerine Toyota C-HR 1.2 Advance otomobil kazanma şansı sunuyor. 10 Eylül 2017 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında her 150 TL’lik alışveriş yeni bir çekiliş hakkı oluşturuyor. Babalar Günü hediyesini Optimum’dan alanlar çekilişe katılarak son model bir otomobil kazanma şansı elde ediyor.

    İzmir Optimum, 15 Eylül 2017 tarihine kadar aynı gün içinde toplamda 200 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçilerine BMW 218 Cabrio otomobil ve Harley Davidson Sportster Iron883 motosikletten birini kazanma şansı sunuyor. İzmir’de Babalar Günü alışverişinin adresi Optimum AVM oluyor.

    Samsun Piazza, 12 – 16 Haziran tarihleri arasında aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Babalar Günü’ne özel sürpriz hediyeler sunuyor. Karadenizlilerin cazibe merkezi haline gelen Samsun Piazza, Babalar Günü kampanyasıyla yüzleri güldürüyor.

    Adana Optimum, 24 Haziran Cumartesi gününe kadar yiyecek ve içecek mağazalarından aynı gün içerisinde toplamda 30 TL’lik harcama yapan ziyaretçilerine sinema bileti hediye ediyor. Ayrıca, 5 Haziran 2017 tarihinde başlayacak çekiliş kampanyası kapsamında ise aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Optimum Club Üyesi ziyaretçilerine Toyota C-HR 1.2 Advance kazanma şansı sunuyor. Her 150 TL’lik alışverişin yeni bir çekiliş hakkı kazandıracağı kampanya 10 Eylül 2017 tarihine kadar sürüyor.

    Kahramanmaraş Piazza, 12 – 16 Haziran tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Babalar Günü’ne özel sihirli kupa hediye ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.