DOLAR 32,5376
EURO 34,899
ALTIN 2438,382
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalar Günü’nde Victorinox Swiss Army ile zamanı durdurun

    Babalar Günü’nde Victorinox Swiss Army ile zamanı durdurun
    09.06.2018
    A+
    A-

    Victorinox Swiss Army, yeni Alliance Large modeliyle babalara ve baba adaylarına şıklığı sunuyor. Şehirli ve tarzına dikkat eden erkeklere hitap eden Alliance Large, sade tasarımı, çelik kasası ve deri kayış detaylarıyla tüm babalara çok yakışacak.

    Babalar Günü yaklaşırken, hediye arayışı hız kazanıyor. İsviçre’li Victorinox Swiss Army, bu arayışa yeni Alliance Large modeliyle son veriyor. Yeni modelini görücüye çıkartan Victorinox Swiss Army’nin Alliance Large saati grinin gizemini bileklere taşıyor.

    Gri ve siyahın birbirine uyumunu Alliance Large’nin dizaynına yansıtan Victorinox Swiss Army, sportif çizgileriyle de her ortama ayak uyduruyor. İster iş hayatında ister gündelik kullanımlarda zevkinizi yansıtacak olan saat, kadrandaki sade tasarımıyla casual tarzınıza atıfta bulunuyor.

    Victorinox Swiss Army’nin yeni Alliance Large modeli Quartz makine ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. Victorinox Swiss Army’nin, çelik kasası, yansıma yapmayan saf kristal camı ve siyah deri kayışı sağlamlığa dikkat çekiyor. Kadrandaki zarif çizgiler, yelkovan ve akrep göstergelerinin ince yapısı ise ince zevkli biri olduğunuzu fark edilir kılıyor. 100 metreye kadar su geçirmeyen saatin ağırlığı ise sadece 75 gram.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.