DOLAR 32,5701
EURO 34,9682
ALTIN 2445,563
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Babalarımızın hayatını kolaylaştıran her şey Koçtaş’ta

    Babalarımızın hayatını kolaylaştıran her şey Koçtaş’ta
    14.06.2017
    A+
    A-

    Koçtaş, Babalar Günü’nde babanızın yüzünü güldürecek hediye seçeneklerini en ayrıcalıklı fiyatlarla satışa sunuyor. Babanıza sevginizi en iyi şekilde anlatmanın yüzlerce yolu Koçtaş’tan geçiyor.

    Koçtaş, babanıza olan sevginizi en iyi şekilde anlatmanın yüzlerce yolunu sunuyor. Koçtaş’ta yer alan hediye seçenekleri arasından, babanızı ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren bir ürünü seçebilir, onu mutlu edebilirsiniz.

    Koçtaş’ta bulabileceğiniz; babaların yanında kolayca taşıyabileceği, hafta sonu gezilerinin ve pikniklerin vazgeçilmesi olacak kamp sandalyelerinden araç buzdolaplarına, matkaplardan mangallara kadar yüzlerce hediye alternatifi arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

    Koçtaş’ta, tadilat işlerini seven babaların gücüne güç katacak Bosch PSB 650W darbeli matkap 239,90 TL’lik, Mac Allister 500W darbeli matkap 144,90 TL yerine 109,90 TL’lik, Mac Allister çift akülü vidalama 329,90 TL yerine 229,90 TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

    Kamp tutkunu babaların vazgeçilmezi olacak Black&Decker araç buzdolabı 399,90 TL yerine 359,90 TL’lik, hobiyle uğraşan babalar için ise boya tabancası 299,90TL’lik fiyatıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor. Mangal sever babalar için 10 yıl garantili Weber marka 8 kişilik Compact kömürlü mangal 429,90 TL yerine 369,90 TL’lik avantajlı fiyatıyla beğeninize sunuluyor.

    Koçtaş mağazalarından kolaylıkla sahip olabileceğiniz Koçtaş Kart’a özel indirim ve kampanyaların yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde Worldcard’a 9, Paraf’a 8 ve diğer kredi kartlarına 6 taksit seçeneği Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr’de sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.