DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bağdat Caddesi’nde çeyrek asrını dolduran Cafe Cadde hala çok genç

    Bağdat Caddesi’nde çeyrek asrını dolduran Cafe Cadde hala çok genç
    31.10.2018
    A+
    A-

    İstanbul Anadolu yakasında, Bağdat Caddesi denilince ilk akla gelen Cafe Cadde, çeyrek asrı devirerek, caddenin klasikleri arasındaki yerini özenle korumaya devam ediyor.

    25 yıl önce Bağdat Caddesi’nde ilk açıldığında; kaliteli hizmeti, şık ortamı ve lezzetli tatlarıyla ilgi gören ve müdavimlerini oluşturan Cafe Cadde; aynı yerde aynı müdavimleri ve onların çocukları ile daha da büyüyerek varlığını sürdürüyor.

    Bağdat Caddesi’nde aynı yerde, şubeleşmeden, kalitesinden ödün vermeden, daha da gelişerek büyüyen Cafe Cadde;  25 yılın haklı gururunu yaşıyor.  Anadolu yakasının bir neslini adeta ellerinde büyüten Cafe Cadde, şimdi onların çocuklarını da sevgiyle, özenle büyütmeye devam ediyor.

    Bağdat Caddesi klasikleri arasında yer alan ve yenilikçi yaklaşımları ile ilk günkü özenle çalışan Cafe Cadde, değişen cadde koşullarına rağmen, müdavimlerini ve Bağdat Caddesi tutkunlarını en iyi şekilde ağırlamaktan vazgeçmiyor.

    “TEMİZ YE, İYİ HİSSET” mottosuyla yola çıkan Cafe Cadde;  özenle seçilmiş mönüleri, profesyonel mutfak kadrosu ve eğitimli personeli ile sadece şık bir ortam değil, sağlıklı bir beslenme ve gurme lezzetlerin peşinde geçirdiği 25 yılın sevincini misafirleri ile de paylaşmaya hazırlanıyor.

    Cafe Cadde klasikleri arasına girmiş nefis çikolatalı sufleyi, Pazar kahvaltılarını ve diğer lezzetleri tatmak, bahçesinde kahvenizi yudumlamak ve özel sürprizlerle karşılaşmak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden çeyrek asırlık Cafe Cadde’ye uğramanızı öneririz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.