DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharı pastel renk tonlarındaki Le Creuset ürünleri ile karşılayın

    Baharı pastel renk tonlarındaki Le Creuset ürünleri ile karşılayın
    01.03.2018
    A+
    A-

    Döküm tencere ve tavalardan rengarenk çaydanlıklara, özel Stoneware serisinden fırın kaplarına ve aksesuarlara kadar geniş ürün yelpazesi sunan Le Creuset, tüm kadınların “Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyor.

    Bahar mevsiminin enerjisi ve tazeliğini pastel renkteki ürünleri ile getiren Le Creuset, uyum, rahatlık ve huzurun simgesi bu yumuşak tonlarla bir hafiflik saçıyor. Döküm demir, Stoneware ve Çaydanlıklardan oluşan pastel renkli ürün yelpazesi, her mutfağa ışıltı getirirken birçok tarifin hazırlanması ve sunumu konusunda size ilham veriyor.

    Toz pembe’den Cool Mint’e, Güneş’den Palm ve Duman’a birçok pastel renk seçeneği sunan Le Creuset, pastel renklerin duygusal ve masum etkisini sizlere sunuyor.

    Kek kalıpları, fırın kapları ve fırın tepsileri ile pişireceğiniz hamur işi lezzetler ise sevdiklerinizle keyifli ve renkli sofralarda buluşmanızı sağlıyor. Mutfağında dayanıklı ve kaliteli ürünlerden vazgeçemeyenler için Le Creuset ürünleri Palladium ve City’s mağazalarında sizleri bekliyor.

    Le Creuset, geleneği bozmuyor ve lezzetli tariflerini paylaşmaya bahar mevsimininde de devam ediyor. Le Creuset Yapışmaz 12’li Muffin Kabı ile pişirebileceğiniz Kakuleli Zencefilli Cupcake tarifini incelemeyi unutmayın!

    Kakuleli Zencefilli Cupcake Tarifi

    Malzemeler

    • 100 gr beyaz çikolata
    • 200 gr süt
    • 1 TK toz kakule
    • 1 TK toz zencefil
    • 200 gr yumuşak tereyağı
    • 2 çubuk vanilya
    • 2 adet yumurta
    • 70 gr şeker
    • 1 tutam tuz
    • 250 gr ince öğütülmüş un
    • 1 TK kabartma tozu
    • 100 gr pudra şekeri
    • 100 gr krem peynir

    Yapılışı

    1. Beyaz çikolatayı kalın parçalar halinde kırın. Süt, toz kakule ve zencefili bir kapta karıştırıp ısıtın. 100 gr tereyağı ve çikolatayı sıcak süt ile çırpın ve soğumaya bırakın.
    1. Fırını alt üst ısıtma konumunda 190 °C’a ısıtın. Kalıbı yağlayın. Vanilya çubuklarından birini yarıp vanilyayı sıyırın. Yumurta, şeker, tuz ve sıyırdığınız vanilyayı büyük bir kapta çırpın.
    1. Unu kabartma tozu ile karıştırın. Sütlü karışımı ve diğer malzemeleri iyice yedirerek karıştırın, ardından yoğurup pütürsüz bir kalıp elde edin. Hamur karışımını kalıba dökün ve fırının orta rafında 15-20 dk. pişirin. Fırından çıkardıktan sonra tel üzerinde tamamen soğumasını bekleyin.
    1. Kalan vanilyayı yarıp vanilyayı krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Toz şeker ile karıştırın, krem peyniri ilave edin ve pürüzsüz bir krema elde edinceye kadar karıştırın. Soğuyan kakuleli, zencefilli cupcakelerin üzerine krema torbası ile sıkarak servis yapın.

    Afiyet olsun!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.