DOLAR 32,5088
EURO 34,586
ALTIN 2495,135
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın gelmesiyle açık havada spor keyfi başladı

    Baharın gelmesiyle açık havada spor keyfi başladı
    25.04.2017
    A+
    A-

    Baharın gelmesiyle canlanan doğa gibi vücudumuzun da canlanmaya ihtiyacı var. Kışın alınan kiloların aynı hızla geri verilmesi için spor yapmak şart. Araştırmalara göre; açık havada spor yapmak, kişinin moralini ve kendisine olan güvenini artırıyor. Bu farkındalıkla Qualitasspa Fitness Merkezi, güvenilir fitness ekipmanları, personal coaching hizmetinin yanı sıra özel ve grup ders seçenekleriyle misafirlerine bol oksijenli bir ortamda spor yapma keyfi sunuyor.

    Bahar ve yaz döneminde özellikle açık havada yapılan spor, kalori harcanması ve genel vücut sağlığının korunması için çok gerekli ve önemli. Kışın alınan kiloların aynı hızla geri verilmesi için açık havada spor yapmanın faydası araştırmalarla da kanıtlanmış durumda. Araştırmalara göre; açık havada spor yapmak, kişinin moralini ve kendisine olan güvenini artırıyor.


    Baharın enerjisi vücudunuza yansısın

    Bu bilinç ışığında projeler geliştiren ve fitness derslerini açık hava spor alanına taşıyan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, 200mt koşu parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzları ve fitness merkezinin yanı sıra özel dinlenme alanları, buhar, sauna ve cilt bakım odalarıyla ziyaretçilerine üst düzey konfor yaşatıyor. Spor tutkunlarının A’dan Z’ye tüm spor ihtiyaçlarını karşılayarak takipçileri tarafından tam not alan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, açık hava spor alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen fitness dersleriyle ziyaretçilerinin farklı bir deneyim yaşamalarının kapılarını sonuna kadar açıyor.

    Öte yandan spor tutkunlarına 7900m2’lik büyük bir alanda spor yapma imkanı sunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, yüzü aşkın egzersiz programlarının yanı sıra antrenman sonrası gelişim takibi için düzenli olarak yapılan yağ, kemik-kas ölçümleri ve vücut analizi ile yaza daha formda ve zinde girmek isteyenleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.