DOLAR 32,5068
EURO 34,9583
ALTIN 2440,583
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baharın ışıltılı ve canlı renklerini Koton aksesuarlarıyla tamamlayın

    Baharın ışıltılı ve canlı renklerini Koton aksesuarlarıyla tamamlayın
    11.05.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu, askılı çantadan shopper bag’e, babet ayakkabıdan espadrile, fulardan şala yüzlerce alternatifi sizlerin beğenisine sunuyor. Bu sezon yine Koton aksesuarları kadınların vazgeçilmezi olacak.

    Havaların ısınmasıyla daha canlı ve ışıltılı renkler tercih eden tarz ve stil sahibi kadınlar, bu sezon yine Koton’da buluşuyor. Koton’un birbirinden büyüleyici bahar aksesuarlarıyla daha da iddialı görünen kadınlar, en moda elbiselerini, Koton’un rengârenk göz kamaştırıcı aksesuarları ile kombinlemenin büyüleyici keyfini yaşayacak. Koton’un her stile hitap eden birbirinden şık aksesuar koleksiyonu, baharın enerjisine enerji katacak.

    En Moda Renklerle Göz Kamaştırın
    Rahatlığın, zerafetin ve bir o kadar da şıklığın ön planda tutulduğu Koton bahar koleksiyon; toz pembe, beyaz, bakır, gri, gümüş, parlak renklerin ve kahve tonlarının da hakim olduğu, sezonun gözdesi metalik dokunuşlarla harmanlanıyor. Bahar etkinliklerinin hız kazandığı bu mevsimde, Koton ilkbahar – yaz aksesuar koleksiyonu; daha özgür ve farklı seçenekler sunarak birbirinden iddialı aksesuar kombinleriyle de kadınların tarzlarını tamamlamalarına yardımcı oluyor.

    Bu Bahar Koton Kadınları Modanın Gözdesi Olacak
    Koton, şehir hayatının yoğun ortamında stil ve zarafetinden ödün vermek istemeyen kadınlara birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Koton, 2017 ilkbahar-yaz sezonunda ışıltılı ve parlak renkleriyle babet ve rengarenk espadriller ile stil sahibi kadınların tarzına farklılık katıyor. Her tarza uygun fular ve şallarıyla fark yaratan Koton aksesuarları, canlı renkleriyle de dikkat çeken sırt çantası ve shopper bag’leri ile stil sahibi kadınların beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.