DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçe sezonu, Crate and Barrel ile başlıyor

    Bahçe sezonu, Crate and Barrel ile başlıyor
    12.06.2017
    A+
    A-

    Crate and Barrel’ın dış mekan koleksiyonu, sizi bahçeye açılmaya davet ediyor.

    Havaların ısınması ile birlikte, yaşam alanlarında kapılar açılıyor ve dış mekanlar, iç mekan konforuyla donatılıyor. Bu sezon, iç mekan ile dış mekan yaşam alanı arasındaki engel kalkıyor ve dış mekanların evden ayrı bir yer olarak değil, onun bir uzantısı olarak hissedilmesi sağlanıyor. Crate and Barrel, bu trende “Yaşama Açılmak” adını veriyor.

    Bu trendin ilk yansıması olarak, Crate and Barrel’ın popüler Lounge II Petite Koltuk, konforu ve rahat görünümü ile dış mekan mobilyalarının nasıl görünüp performans gösterebileceğine dair beklentilere meydan okuyarak bu sezon dışarıya çıkıyor. Yumuşak, derin minderlere sahip özel dış mekan Lounge Koleksiyonu, lekeye, küfe ve UV ışığına dayanıklı, parlak beyaz Sunbrella kumaşı ile dış mekanlara uyum sağlıyor.

    Bahçe mobilyası koleksiyonlarıyla farkını ortaya koyan Crate and Barrel, her evin dekorasyon stili ve zevkine göre farklı bahçe mobilyalarını da bir arada sunuyor.

    Bahçelerine rattan doku ile şıklık katmak isteyenler için Calistoga ve Ventura serilerini, açık renk mobilya sevenler için tik ağacından yapılan Regatta serisi, modern bahçeler için gri ve lacivert renk seçenekleriyle Dune serisi ve siyah ipli tasarımıyla göz dolduran Morocco serisi, Crate and Barrel’ın dış mekan koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Dikdörtgen tasarıma sahip koyu kahverengi Alfresco serisi ise klasiklerden vazgeçmeyenler için en ideal seçenek oluyor.

    Antrasit ve beyaz renk seçenekleri ile sadeliği ön plana taşıyan Largo serisi, bahçe mobilyalarında yalın çizgileri sevenlere hitap ederken; mavi, kırmızı, yeşil ve antrasit minder seçeneklere sahip Rocha serisi ise renkleri kullanarak fark yaratmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

    Bahçe, teras veya balkonları tamamlamak için ise Crate and Barrel’da bu sezon, heykelsi havasıyla isterseniz yan sehpa, isterseniz de tabure olarak kullanabileceğiniz Millstone Sehpa dikkat çekiyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan rengarenk yastıklar, şamdanlar ve fenerler ise bahçede geçirilen keyifli saatlere renk katıyor.

    Crate and Barrel’ın fark yaratan ürünleri arasında yer alan Carswell Açık Hava Şöminesi ise yaz akşamlarınıza eğlence ve keyif katmak üzere modern bir alternatif sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.