DOLAR 32,4512
EURO 34,7492
ALTIN 2437,967
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçelerde Decovita yazı

    Bahçelerde Decovita yazı
    03.05.2017
    A+
    A-

    Trendleri belirleyen tasarımlarıyla mekanların havasını değiştiren Decovita Seramik, yeni ürün grubu Cesano Serisi ile sıcak yaz günlerinin keyfini bahçelere taşıyor. Dört mevsimin hava şartlarına dayanıklı seri, üç boyutlu dokusu ve gümüş efektiyle dekoratif bir görünüm sunarken, kaymayan yüzeyiyle özellikle çocuklu ailelerin içini rahatlatıyor.

    Çimenlere uzanıp gökyüzünü seyretmenin, tüm aileyi barbekü başında toplamanın, hamakta kitap okumanın zamanı geldi ancak tüm bunlardan önce yapmanız gereken son bir iş var: Bahçenizi yaza hazırlamak! Trenleri belirleyen tasarımları, baskı – renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve dayanıklılığı ile seramik sektörüne yeni bir soluk getiren Decovita’nın yeni ürün grubu Cesano Serisi, bahçelere şık ve doğal bir görünüm kazandırıyor.

    Decovita’nın doğal taş serisinde yer alan Cesano, hem duvarda hem de zeminde kullanımına uygun teknik özellikleriyle verandadan bahçe duvarına kadar tüm alanlarda uygulanabiliyor. Cesano ayrıca, çim ve çiçeklerin olduğu bölümlerde yapılan dekoratif dokunuşlarla da bahçelere zenginlik katıyor.

    Kaymayan zemin, ışıltılı görünüm
    Isı, nem, yağmur, kar ve donmalara dayanıklı olan Cesano Serisi, sadece yaz aylarında değil, dört mevsim boyunca ilk günkü kalitesini koruyor. Silver stone (Gümüş taş) özellikli mat yüzey üç boyutlu bir doku oluştururken, ıslak zeminde yaşanabilecek olası kaymaların da önüne geçiyor. Kolay temizlenme özelliğine sahip ürün ayrıca, içinde barındığı gümüş efektiyle güneşli havalarda ışıl ışıl bir görüntü sunuyor.
    Gri, antrasit, cappuccino ve mocha renk seçenekleriyle her bahçeye uygun tonları bulunan Cesano Serisi, zarif desenlere sahip dekor seramikleriyle de doğallığı estetikle buluşturuyor. 60×60, 60×120 ve 30×120 santimetre ebatları bulunan seri, dikey ya da yatay döşenerek bahçelerde istenilen efekti sağlamaya olanak tanıyor.

    Decovita Seramik:
    Decovita Seramik, kaliteli seramik üretimini, dünyanın dört bir noktasından çıkarılan 1862 çeşit doğal taş deseninden elde edilen şık görünüm ile sunmaktadır. 2004 yılında kurulan Decovita Seramik ilk dönemlerinde, dünyanın önde gelen seramik şirketlerinin temsilciliğini yürütmüş; ayrıca Uzakdoğu’daki üstün teknolojik altyapıya sahip fabrikalarda, Decovita markasıyla OEM üretimi yaptırmıştır. İthalat yapan bir firmadan, üreten ve ihracat yapan bir firma konumuna geçme kararı alan Decovita Seramik, 2016 yılında Bilecik ilindeki Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu fabrikada sırlı porselen seramik üretimine başlamıştır. İlk etapta yıllık dört milyon metrekare yer ve duvar seramiği üretmeyi hedefleyen Decovita Seramik, baskı – renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve çizilmelere / kimyasallara dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. Merkezi İstanbul Kayaşehir’de bulunan Decovita Seramik, tüm Türkiye’ye yayılan bayi ağı ve internet sitesi üzerinden sipariş imkanıyla lüks segmentteki ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile tüketicileriyle buluşturmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.