DOLAR 32,5381
EURO 34,8763
ALTIN 2430,038
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bakteri oluşumunu engelleyen Aqua Prizmatik Jet Termosifonla sıcak su konforunu yaşayın

    Bakteri oluşumunu engelleyen Aqua Prizmatik Jet Termosifonla sıcak su konforunu yaşayın

     

    Baymak’ın, Aqua Prizmatik Jet termosifonu hızlı su ısıtma özelliğinin yanı sıra anti-lejyoner fonksiyonu ile suda bakteri oluşumunu engelliyor.

    Yıllardır kalite ve güvenliği tüketicilere ulaştıran Baymak, Aqua Prizmatik Jet serisi termosifonlarını bu özelliklerin yanında hızlı ve hijyenik su temin edecek şekilde tasarladı. Estetik görünümü ve kolay kurulumuyla ön plana çıkan Baymak Prizmatik termosifon ailesinin son üyesi Aqua Prizmatik Jet, 2×2=4kw ısıtıcı rezistansıyla suyun daha hızlı ısınmasını sağlıyor. Çift ısıtıcıya sahip olan Aqua Prizmatik Jet ister tek ister çift ısıtıcı kullanabilme imkanı sunuyor.

    İleri teknolojiye sahip programlama özelliğine sahip olan Aqua Prizmatik Jet serisi termosifonların 50, 65, 80 ve 100 litre kapasite alternatifleri bulunuyor. Manuel, ekonomik ya da zaman programı özelliğiyle 3 ayrı modda çalıştırılabilen Aqua Prizmatik Jet serisi, istendiği zaman aktif hale getirilebiliyor. Akıllı programlanabilme özelliği de bulunan termosifonlar, evden çıkarken yaptığınız su ısıtma ayarı sayesinde, döndüğünüzde sıcak suyunuzun hazır olmasını sağlıyor. LCD Ekran özelliğiyle kolay kullanım sunan Aqua Prizmatik jet termosifonlar, çocuk kilidi fonksiyonu ve susuz çalışmama özelliğiyle sizi ve sevdiklerinizi güvende hissettirirken arıza bildirim fonksiyonu ile sorunun hızlı bir şekilde tespit edilmesi ve çözülmesine yardımcı oluyor.

    Baymak Aqua Jet termosifonlar, Lejyoner (bakteri) koruma özelliği sayesinde kısa sürede sıcak suya ulaşmanızın yanı sıra sağlığınızı da güvence altına alıyor. Depo içerisinde bulunan ılık su, bakteri oluşumu için elverişli bir ortam yaratır ve bakterilerden korunmak için suyun 65 derece sıcaklığın üstüne çıkması gerekir. Eğer 6 gün boyunca su sıcaklığı 65 derecenin üzerine çıkmadıysa Baymak Aqua Prizmatik Jet otomatik olarak devreye girer ve suyun ısınmasını sağlayarak bakteri oluşumunu ortadan kaldırır. Ayrıca şebeke suyu sıcaklığı 4 derecenin altına düştüğünde de çalışarak donmaya karşı kendini korur.

     

    Aqua Prizmatik Jet serisi termosifonların iç depo yüzeyi diğer modellerde de olduğu gibi yüksek kaliteli emaye ile kaplanmıştır. Bu sayede, kullanım suyunun depolandığı ortamda suyun içindeki korozif maddelerin depo çeliğine zarar vermesi önlenerek hijyen seviyesi sağlanmış olur. Depo içerisinde meydana gelen elektroliz yardımıyla çözünen magnezyum ve anot, emaye kaplamanın ihtiyacı olan noktalara yapışarak, deponun kullanım ömrünü uzatır. Isı yalıtımı, 30 mm- 64 mm kalınlığında ve 42 kg/m3 yoğunluğundaki poliüretanla sağlanan Aqua Prizmatik Jet serisi termosifonların çalışma basıncı 9 bar, test basıncı ise 13 bardır.

     

    Tüm Baymak bayileri ve Orange Store’larda 3 yıl garanti ile satışa sunulan Baymak termosifonlar gerekli TSE ve CE standartlarına sahiptir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.