DOLAR 32,3322
EURO 35,157
ALTIN 2245,67
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak, Kovid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında üretime ara verdi

    Bambi Yatak, Kovid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında üretime ara verdi
    28.03.2020
    A+
    A-

    İleri teknoloji ve sağlıklı uyku formülleri içeren yatak sistemleriyle sektörün öncülerinden Bambi Yatak, Kovid-19 pandemisi tedbirleri kapsamında 28 Mart 2020 itibari ile üretime ara verdi.

    Yatak sistemleriyle Türkiye genelinde ve global pazarda yaygın hizmet ağı ile faaliyetlerini sürdüren Bambi Yatak, Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı sarsan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi önlemlerine yönelik olarak, 28 Mart 2020 itibariyle İzmir Torbalı’da 40.000 m2’lik kapalı alanda bulunan fabrikasındaki üretime ara verdiğini duyurdu. Söz konusu tedbir kararının ülkemizdeki gelişmelere bağlı olarak 5 Nisan 2020 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

    “Çalışanlarımızın, ailelerinin, iş ortaklarımızın ve tüm toplumun sağlığına öncelik vermek bizim hem kurumsal hem de ahlaki sorumluluğumuzdur”

     Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen,kapatma kararı ile ilgili şunları söyledi: “Bambi Yatak olarak, Koronavirüs (Kovid-19)  salgınına yönelik mücadelemiz tüm toplumla birlikt e devam etmektedir. Hükümetimizin, ilgili bakanlıklarımızın ve Dünya Sağlık Örgütü’nün toplum sağlığımızı tehdit eden bu virüse yönelik tüm açıklamalarını ve taleplerini takip ettiğimizi, uyguladığımızı, gerekli tüm önlemlerimizi hassasiyetle aldığımızı bildirmek isterim. Çalışanlarımızın, ailelerinin, iş ortaklarımızın ve tüm toplumun sağlığına öncelik vermek bizim hem kurumsal hem de ahlaki sorumluluğumuzdur. Bu kapsamda,  28.03.2020 tarihi itibariyle üretimimize ara veriyoruz. Söz konusu tedbir kararımız olağan koşullarda 5 Nisan 2020’ye kadar devam edecektir.  En kısa zamanda ülke ve dünya olarak güzel günler göreceğimize yönelik sonsuz inancımızla, herkese sağlıklı günler diliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.