DOLAR 32,3345
EURO 35,2022
ALTIN 2247,364
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bambi Yatak ve Hülya Avşar’dan evde kal çağrısı: “#evdeyiz, çünkü hayatı seviyoruz…”

    Bambi Yatak ve Hülya Avşar’dan evde kal çağrısı: “#evdeyiz, çünkü hayatı seviyoruz…”
    01.04.2020
    A+
    A-

    Ülke olarak Koronavirüs’e karşı verdiğimiz mücadelede, evde kalmak hayati bir öneme sahip. Geçtiğimiz hafta üretime ara vererek bir toplumsal sorumluluk örneği sergileyen Bambi Yatak, #evdeyiz temasını merkeze aldığı reklam filmiyle bu kez tüm Türkiye’yi evde kalmaya davet ediyor.

    Günde ortalama 8 saatimizi uyuyarak geçirdiğimiz yataklarda bugünlerde çok daha fazla vakit geçirmeye başladığımızı aktaran reklamda Hülya Avşar, gün içinde yaptığı aktiviteleri Bambi Yatak üzerinde gerçekleştiriyor. Uyku teknolojilerinde inovatif ürünleriyle adından söz ettiren Bambi Yatak’ın ilk reklam filmiyle dillere dolanan Bambi cıngılı ise yeni kampanya özelinde duygusal bir tonda yeniden yorumlanıyor. Hülya Avşar’ın seslendirdiği ve evde kalmanın önemine değinen cıngılın sözleri, bugünlerde yaşadıklarımızı samimi bir dille anlatıyor.

    #evdeyiz hashtag’i ile paylaşılan reklam filminin cıngılı: “Ne olur evde kal. Sonsuz değil bu hal. Dışarıda risk, evde ise hayat var. Kolay değil biraz sabır hepimiz için… Geçecek bugünler evde kal. Evdeyiz, çünkü hayatı seviyoruz.” sözlerinden oluşuyor.

    Reklam Künyesi

    MARKA: BAMBİ YATAK

    REKLAMVEREN YETKİLİSİ: ADEM ÇETMEN

    REKLAM AJANSI: GENNA İSTANBUL

    YAPIM ŞİRKETİ: SHORTCUT

    MÜZİK: HAPPY JINGLES

    MEDYA AJANSI: MEDIASTORE

    MECRALAR: TV, İNTERNET

    PR AJANSI: BRANDWORKS İLETİŞİM

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.