DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başarılı İK vizyonu Tavuk Dünyası’na çifte ödül getirdi

    Başarılı İK vizyonu Tavuk Dünyası’na çifte ödül getirdi
    15.05.2019
    A+
    A-

    Kaliteli hizmet sunabilmenin odağına çalışanlarının yetkinliklerini ve çalışan deneyimini en üst seviyeye taşıma hedefini koyan Tavuk Dünyası, sahip olduğu İK yaklaşımı ve yaşattığı çalışan deneyimiyle hem ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasına girdi

    hem de ‘İnsana Saygı Ödülü’nü aldı.

    Akılalmaz lezzetleri, kaliteli hizmet anlayışı ve yeme-içme sektöründe sahip olduğu ayrıcalıklı konseptiyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, kesintisiz başarısını farklı alanlardaki çalışmalarına da taşıyor.

    İstanbul’daki genel merkezi ve Türkiye’nin 50’ye yakın şehrinde bulunan 190’dan fazla restoranında görev yapan 3 bine yakın çalışanıyla Tavuk Dünyası, yeni şube yatırımlarıyla çalışan sayısını artırmayı sürdürüyor.

    Kaliteli hizmet sunabilmenin odağına çalışanlarının yetkinliklerini ve çalışan deneyimini en üst seviyeye taşıma hedefini koyarak hareket eden Tavuk Dünyası, sahip olduğu İK yaklaşımı ve yaşattığı çalışan deneyimiyle iki farklı ödüle birden layık görüldü.

    Tavuk Dünyası, ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ arasında

    Bu ödüllerden ilki, her yıl Türkiye’de ve dünyada şirket analizleri yapan Great Place to Work Enstitüsü’nün açıkladığı ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ araştırmasından geldi.

    92 şirketin aday olduğu ve güven, saygı, hakkaniyet, gurur ile takım ruhu gibi farklı boyutların analiz edildiği; aynı zamanda İK uygulamaları ile çalışanların bağlılık anketi değerlendirmelerinin de esas alındığı araştırma sonucunda Tavuk Dünyası500 – 2.000 çalışan sayısı kategorisinde 6. oldu ve ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ ödülünü aldı.

    ‘İnsana Saygı’ Ödülü’nü de kazandı

    Tavuk Dünyası’nın insan kaynakları çalışmaları kapsamında layık bulunduğu ikinci ödül ise Kariyer.net tarafından bu yıl 18. kez verilen İnsana Saygı Ödülleri’nden geldi.

    İş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaların değerlendirildiği organizasyondainsan odaklı hizmet ve yönetim anlayışıyla sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, ‘İnsana Saygı Ödülü’ almaya layık bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.