DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başkan Ergün Turan, TOKİ çalışanları ile bayramlaştı

    Başkan Ergün Turan, TOKİ çalışanları ile bayramlaştı
    17.08.2018
    A+
    A-

    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 16 Ağustos’ta Ankara’da ve 17 Ağustos’ta ise İstanbul hizmet binasında çalışan TOKİ ekibiyle bayramlaştı. Personelinin bayramını kutlayan TOKİ Başkanı Turan, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

    Başkan Ergün Turan “Ülkemiz, ekonomik açıdan piyasa gerçekleri ve hareketleriyle uyumlu olmayan bir dalgalanma sürecinden geçiyor. Ama her zorlukta olduğu gibi bu zorlu dönemleri de omuz omuza, elbirliğiyle aşacağımıza farklı kesimlerden de herkesin inancı tamdır. Milletimiz böyle zamanları daima kenetlenerek aşmıştır. Ve samimiyetle söylüyorum, tarih boyunca olduğu gibi, güçlü ve büyük Türkiye idealimize emin adımlarla yürümekte olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın. Zorlu zamanlarda milletimizin kamu kurumlarından beklentileri daha da yükselir. İdare olarak kendi sorumluluk alanımızda, güçlü ve büyük projelerimize ara vermeden devam ediyoruz. Siz de biliyorsunuz ki TOKİ, her daim vurguladığım gibi devletimizin,  milletimize dokunan “dost eli” kuruluşudur.”  açıklamasında bulundu.

    Ergün Turan “Seçimlerden bir hafta önce Ramazan Bayramı’nda sizlerle bir araya geldiğimizde, Başbakanlık makamının kaldırılmasını takiben TOKİ’nin yeni bir makama bağlanacağını paylaşmıştım. Seçimleri takiben İdaremiz Çevre Bakanlığımıza bağlandı… Çevre Bakanlığına ise aramızdan bir ismin; TOKİ’de tecrübe kazanmış, İdareyi ve sektörü iyi bilen değerli arkadaşımız Murat Kurum’un atanmış olması, hepimizin için gurur kaynağıdır.” dedi.

    “Ülkemizin her köşesinde bilhassa dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın bizden beklentisi yüksek. Malum olan bu gerçeği, saha ziyaretlerimizde çok daha yoğun hissediyoruz. Sizlerin ortaya koyduğu gayret ve başarı ile milletimizin sevinç gözyaşlarına ortak olmak tarifsiz bir onurdur. TOKİ’yi sektörün öncüsü yapmanın yanı sıra bir kamu idaresini Türkiye’nin Süper Markası yapan ve ülkenin başarı öyküleri arasına katan bir ekip var burada. İnanıyorum ki yeni dönemde yine elbirliğiyle hedeflerimize ve daha büyük başarılara ulaşacağız.”

    “Bayramlar, bizi biz ve bir yapan değerler bütününü yansıtır. Bayramlar, dayanışmanın, paylaşmanın bir mutluluk kaynağına dönüştüğü, kalplerimizin sükun bulduğu, hayatımızda bereketin çoğaldığı günlerdir.  Bu bayramı da ailenizle bereket, sağlık ve mutlulukla geçirmenizi dilerim. Bayramı başka şehirlerde kutlayacak, sevdiklerini ziyaret edecek olanlara kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. Ailelerinize selam ve hürmetlerimi sunarken, hepinizin Kurban bayramını tebrik ediyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.