DOLAR 32,487
EURO 34,9702
ALTIN 2433,7
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başkan Kesimoğlu ile 4 yılda Kırklareli’nde çok şey değişti

    Başkan Kesimoğlu ile 4 yılda Kırklareli’nde çok şey değişti
    12.10.2018
    A+
    A-

    Kırklareli Belediyesi, son 4 yılda yaptığı fiziki ve sosyal yatırımlarla Kırklareli’nin çehresini değiştirdi. Son 4 yılda fiziki, kültürel, sağlık ve sosyal yardım alanında yatırımlar yapıldı.

    Alt yapı, üst yapı çalışmalarının yanı sıra dev projelere imza atan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve ekibi Kırklareli’ni Trakya’nın incisi haline getirdi.

    YAPILAN HİZMETLER İLE BİRLİKTE KIRKLARELİ KABUĞUNU KIRDI…

    Yapılan dev yatırımlar ve doğru hamlelerle birlikte Kırklareli’nin birçok sorunu çözüldü.

    Kentin yıllardır hasretini çektiği yol yapım çalışmaları, yeşil alanlar, kültürel etkinlikler ve dev projeler Başkan Kesimoğlu’nun göreve başlamasıyla çözüme kavuştu.

    Tüm bunların yanı sıra alt yapı, üst yapı çalışmaları da hızlandırıldı ve her mahalleye eşit hizmet götürme ilkesi ile birçok mahallenin sorunu çözüme ulaştı. Tüm yolları da yenileyen belediye 112 km’lik yol ve caddeyi yeniledi.

    ÇEVRE VE DOĞAYA SAYGILI…

    Kırklareli Belediyesi yaptığı çalışmalar ile yeşil alan ve park sayılarını da büyük oranda arttırdı. 12 park Kırklareli’ne kazandırıldı. Yaklaşık 3 bin 500 ağaç fidanı toprakla buluşturulurken 500 bin çiçek bitkisiyle de Kırklareli’nin cadde, sokak ve kavşakları çiçeklendirildi. Ve belediye kendi çiçeğini kendi üretmeye başladı. Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında yetiştirilen çiçekler, Kırklareli’ni yeşillendiriyor.

    HAFTADA BİR GÜN HALKLA TOPLANTI

    Kesimoğlu, her hafta düzenlediği ‘’Halk Günü’’ toplantıları ile vatandaşların sorunlarını dinliyor ve sorunları çözmeye çalışıyor.

    ENGELLERİ AŞTILAR

    Kırklareli Belediyesi, engelli vatandaşları da unutmayarak engelli vatandaşların Kırklareli’nde daha rahat bir hayat sürmeleri için çalışmaları hayata geçirdi.

    Kırklareli merkez sınırları içinde ikamet eden engelli vatandaşların, şehir içinde ulaşım kolaylığını sağlamak, sağlık ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için belediye tarafından satın alınan engelli aracı 2016 yılında hizmete girdi. Engelli vatandaşlar bu sayede günlük işlerini alınan bu araç sayesinde rahatça karşılama imkanı buluyor, düzenlenen çeşitli etkinlikler ile birlikte sosyal hayata da katılabiliyorlar.

    Bunlara ek olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında yaklaşık 5 km’lik engelli yolu düzenlemesi de yapılarak engelli vatandaşların hizmetine sunuldu.650650

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.