DOLAR 32,5875
EURO 34,8019
ALTIN 2508,34
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı’nın Lavender projesi 349 bin TL’den başlıyor

    Sur Yapı’nın Lavender projesi 349 bin TL’den başlıyor
    12.02.2017
    A+
    A-

    Sur Yapı’nın nitelikli projelerinden İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinde hayata geçirdiği Lavender projesinde satışlar sürüyor.
    Sancaktepe bölgesinde Alemdağ Caddesi üzerine cepheli olarak yükselen Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesi kapsamında toplamda 535 konut bulunuyor. Sur Yapı Lavender projesinin daire tipleri ise 1+1 ila 4+1’e kadar farklı tip konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 45 ile 195 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

    Lavender Sancaktepe projesi en ünlü markalara ev sahipliği yapan ve her türlü ihtiyaca cevap veren geniş alışveriş caddesi bulunurken, sadece site içinde değil, geniş bir nüfusa ev sahipliği yapan Sancaktepe’de hizmet verecek.
    Sur Yapı Lavender projesi kampanyalı ödeme planı seçenekleri

    Emlak Konut GYO – GYODER ve KONUTDER’in başlattığı 240 ay vade, 120 ay vade imkanının yanı sıra Sur Yapı firması, dileyen müşterilerine ister sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade farksız ödeme olanağı alternatif olarak; sıfır peşinat imkanı sunarak kampanyasını farklılaştırıyor. Sur Yapı, 120 ay için 0,45 vade, 180 ay için 0,74 vade ve 240 ay için 0,79 vade seçenekleri ile peşinatsız ev sahibi yapıyor. Sur Yapı, kampanyaya ek olarak peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim fırsatından anında faydalanabilirsiniz.

    Sur Yapı kendi bünyesinde şu sıralar reklamları dönen, “Olur Olur Bal Gibi Olur” isimli konut kampanyası sayesinde ev sahibi olmak isteyenlere, yatırım yapmak isteyenlere sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor.
    Sur Yapı Lavender güncel kopnut fiyatları listesi, ödeme seçenekleri

    Sur Yapı Lavender projesinde 1+1 dairelerin satış fiyatları 394.000 TL den başlarken, 2+1 konut fiyatları 525.000 TL, 3+1 ev fiyatları 1.015.000 TL ve en büyük aile tipi dairelerde ise konut fiyat listesine göre fiyatları 4+1 konutlarda 1.274.000 TL den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor.

    Sur Yapı Lavender projesi nerede, nasıl gidilir?
    Sancaktepe, Anadolu ve Avrupa yakaları arasındaki ana ulaşım arteri üzerinde bulunması sebebiyle son dönemde yatırımcılar için önemli bir çekim noktası. Lavender ise, 3 ana yolun birleştiği değerli bir konum olan Ataşehir aksında, TEM’e komşu bir arazide yer alıyor.
    Bu yıl açılacak olan 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile Üsküdar-Çekmeköy metro hattı Sancaktepe’nin kalbinden geçiyor. Metro sayesinde Üsküdar’a 20 dakika, Yenikapı’ya 30 dakika, Taksim’e ise 45 dakikada ulaşılabiliyor.
    Lavender, Çekmeköy-Sancaktepe metrosu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı ile Halkalı-Gebze arasında kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan hızlı trenin Anadolu Yakası’ndaki durağına da komşu konumlandırılmış durumda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.