DOLAR 32,5061
EURO 34,8465
ALTIN 2474,752
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymak Duotec Compact’la yüksek verim ve tasarruf bir arada

    Baymak’ın yoğuşma teknolojisi ile kombi pazarında fark yarattığı Duotec’in yenilenen üyesi Duotec Compact, Premix ve Cold Burner Door (soğuk brülör kapağı) teknolojisiyle ısı kayıplarına karşı maksimum verim sağlarken 28 kg ağırlık ve 70 cm yüksekliği ile daha az yer kaplıyor.

    Baymak’ın yoğuşmalı kombi ailesinin en geniş kapasiteli modeli Duotec, yeni tasarımı ve yenilenen teknolojisiyle ev ve iş yerlerinizde aradığınız tasarruf, yüksek performans ve konforu bir arada sunuyor.

    Duotec Compact, dijital ekranı ve tuş takımı ile tüketiciye kolay kullanım imkânı sunarken, 28 kg ağırlığı ve 70 cm yüksekliğiyle ev ve iş yerlerinizi aradığınız estetikle buluşturuyor. Yüksek enerji tasarrufu ve A enerji sınıfına sahip Duotec Compact, küçük tasarımının yanı sıra sessizliğiyle de kendini unutturuyor.

    Premix Yanma Teknolojisiyle İdeal Yanma

    Duotec Compact, Premix Yanma teknolojisiyle farklılaşıyor. Kombi içerisinde doğru hava ve gaz dengesini sağlayan Premix teknolojisi, düşük sıcaklık değerlerinde de ideal yanma düzeyini yakalanmasını sağlıyor. Premix teknolojiye sahip Duotec Compact bir birim gaz için doğru oranda havayı alıp karıştırarak sizin için ideal yanmayı sağlayarak tasarruf oranınızı arttırılıyor.

    Isı Kayıplarına Karşı Maksimum Verim

    Duotec Compact’ta kullanılan paslanmaz çelik eşanjörler, kombinin ömrünü uzatırken, düşük emisyon değerleriyle de çevreye verdiği zararı en düşük seviyeye iniyor. Bunun yanı sıra Cold Burner Door (soğuk brülör kapak) teknolojisine sahip olan Duotec Compact ısı kayıplarına karşı maksimum verim sağlıyor.

    ImageOpsiyonel olarak oda termostatlarıyla kullanılabilen Duotec Compact çok sayıda gelişmiş fonksiyona sahip Opentherm kontrol cihazları ile hassas kontrole de olanak veriyor.

     

     Duo Tec Compact’ın Özellikleri

    • Premiks tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf
    • ErP enerji verimlilik sınıfı A
    • Nox sınıfı: 6
    • Pirinç malzemeden hidrolik grup
    • Modülasyonlu sirkülasyon pompası
    • Arıza tespit sistemi
    • Cold burner teknolojili yanma grubu
    • Isıtma ve kullanım suyu devresinde donmaya karşı koruma
    • Pompa ve 3 yollu vana blokaj koruması
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.