DOLAR 32,3331
EURO 35,1786
ALTIN 2241,463
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram hediyeniz sağlıklı bir nefes olsun

    Bayram hediyeniz sağlıklı bir nefes olsun
    23.05.2020
    A+
    A-

    Ramazan Bayramı’nda 81 ilde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacak olması sebebiyle Türkiye’de ilk defa bayramlaşma yapılamayacak. Örf ve adetlerimiz açısından asırlardır süre gelen bayramlaşma geleneği ve bayram ziyaretlerinin bu süreçte yapılamayacağını fakat bayram neşesinin yaşanmasını gerektiğini belirten İyi Yaşam Koçu ve Nefes Terapisti GEA City Kurucusu Merva Onur,

    “Bayram denildiği zaman içimizde canlanan duygular neşe, huzur, barış, af ve kardeşliktir. Her ne kadar sevdiklerimizden uzak ve bayramlardaki beraberliğimizi yaşayamayacak olsak da bayramın bizlere sunduğu o ruhani neşeyi ve huzuru sonuna kadar yaşamamız gerekiyor. Unutulmamalıyız ki birbirimize olan sevgimiz şartlar ne olursa olsun mesafe tanımayacaktır. Enerjimizi her zaman ve her yerde birbirimize yoğun bir şekilde ulaştırabilir, bayramın coşkusunu yaşayabiliriz.” dedi.

    Bayramın coşkusunu ve heyecanını yaşamalıyız

    Merva Onur, “Türk milleti olarak dini ve milli bayramlar bizler için oldukça kıymetli. Her ne kadar bu yıl birbirimizden uzakta bir bayram geçirsek de, sevdiklerimizin sağlıklı olmasının önemini kendimize hatırlatmalı ve birbirimize kısa bir süre sonra tekrar sarılabilecek olmanın heyecanını yaşamalıyız. Burukluk olsa da sağlığımız için şükür etmeliyiz.

    Hayat iki nefes arasındadır. İlk ve son nefes. Nefesimiz ve nefsimiz için iyi titreşim ve yüksek enerji ile zihnimizi berraklaştırabilir, içsel bir huzura kavuşabiliriz. Sağlıklı günler için kendimizi en iyi şekilde hazırlamalıyız. Bu vesileyle maneviyatı yüksek böyle bir günü daha iyi hissedebilmek için ruhunu ve bedenini iyileştirmek isteyen herkes ile birlikte meditasyon ve nefes terapisi yapacağız. Bu günleri sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmek için nefesimizi ve enerjimizi doğru kullanacağız. Zihnimizi rahatlatmak için doğru ve içsel nefes egzersizleri ile enerjimizi farklılaştıracağız. Sevdiklerimizden uzakta ilk defa tecrübe edeceğimiz bu bayramda herkesi zoom üzerinden bayram boyunca 24, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde saat 18.30’da gerçekleştireceğimiz seanslarda buluşmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

    https://zoom.us/j/93719552366

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.