DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram kıyafetleriniz SINGER ile jilet gibi

    Bayram kıyafetleriniz SINGER ile jilet gibi
    13.06.2018
    A+
    A-

    Bayramlarda herkes kıyafetlerine ve şıklığına daha fazla dikkat ediyor. Hanımlara da doğal olarak şöyle hünerli bir ütü gerekiyor. Dikişin ustası ve dikiş makinesinin mucidi Singer, teknolojik birikimini kullanarak farklı alanlarda da hanımlara yardımcı oluyor. Singer, şimdi de kazanlı ütü modeliyle hanımların kabusu olan ütüyü bir keyfe dönüştürmeyi başarıyor.  Singer SHG 2627 Kazanlı Ütü, harika bir bayram hediyesi alternatifi olarak dikkat çekiyor.

    Dünyaca ünlü marka Singer, şimdi üstün kaliteyi yansıtan ütü modelleriyle de hanımların yanında. Singer’in SHG 2627 Kazanlı Ütü modeli de bunlardan biri…  Ürün, refil su haznesi ile sınırsız su takviyesi ve kesintisiz buhar gücü sağlıyor. Hanımlar, Singer SHG 2627 Kazanlı Ütü’nün buhar düzenleyicisi ve seramik tabanı ile profesyonel sonuçlar elde ediyor. Buhar istasyonu ve kurutmanın yanı sıra dikey buhar özelliği de bulunan ürün, bu sayede askıdaki giysilerde, döşemelerde, perdelerde ve yatak eteklerinde de kullanılabiliyor. Ayrılabilir 800 ml su haznesi, Singer SHG 2627 Kazanlı Ütü’yü farklı kılıyor. Buhar düzenleyici ve buhar püskürtme fonksiyonları, hanımlara ütüde büyük kolaylık sağlıyor. Anti kireç seramik taban da ürünün kalitesini gözler önüne seriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.