DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram şıklığı ECCO ile tamamlanıyor

    Bayram şıklığı ECCO ile tamamlanıyor
    14.08.2018
    A+
    A-

    İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, sezonun en yeni ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle, bayram seyahatlerinde de sizleri yalnız bırakmıyor. Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar yeni sezonikinci ürün alımlarında geçerli olacak “%25 indirim” fırsatı ile bayram keyfini ayağınıza getiriyor.

    Başarılı tasarım felsefesini stil ve konfor üzerine inşa eden ve “ayakkabı ayağı takip etmeli” mottosuyla hayata geçiren ECCO, sevenlerine bayram hediyesi tadında indirim fırsatı sunuyor. Şimdi, 26 Ağustos 2018 tarihine kadar ECCO mağazalarından yapacağınız alışverişlerde ikinci ürüne %25 bayram indirimi ile sahip olabilir; bu bayramda da şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

    Günlük hayatta olduğu kadar bayramda da şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyenlerin favori markası ECCO’nun sezonun öne çıkan renkleriyle şekillenen ayakkabı, sandalet ve çanta modellerine indirimli sahip olma fırsatını kaçırmayın.

    ECCO’nun birbirinden özel, üstün teknolojiye sahip şık tasarımlı ürünlerini, Marmara Forum’da, Forum İstanbul’da, Mall of İstanbul’da, ÖzdilekPark’ta, Çekmeköy Metro Garden’da, CITY’S Nişantaşı’nda, Tepe Nautilus AVM’de, Viaport Avm’de ve Palladium AVM’de bulunan ECCO mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.