DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram sofralarına şık dokunuş Selpak’tan

    Bayram sofralarına şık dokunuş Selpak’tan
    14.08.2018
    A+
    A-

    Rengârenk desenleri ve yumuşacık dokusuyla özenli sofraların vazgeçilmezi olan Selpak Collection Peçete, birbirinden şık 6 deseniyle bayram soflarına şıklık katacak. Çiçek desenli alternatiflerin yanı sıra modern şıklığı yansıtan tasarımların da yer aldığı koleksiyon, bayram sofralarını renklendirmeye aday.

    Sabah kahvaltıları, bol sohbetli çay saatleri ya da tüm ailenin buluştuğu kalabalık ve eğlenceli akşam yemeklerinde özenle hazırlanan sofralar renkli ve desenli peçetelerle taçlanıyor. Geniş desen ve renk yelpazesi ile sofraların vazgeçilmezi olan Selpak Collection Peçete, sunduğu Bahar Dalı, Kiraz Çiçeği, Elegant, Altın Çağ, Royal ve Dantel isimli yeni desenleriyle sofralara tarz kazandırmaya devam ediyor.

    Bayram sofralarına son dokunuşu Selpak ile yapın

    Selpak Collection Peçete rengârenk çiçeklerden oluşan desenleriyle sofralara baharın tazeliğini getiriyor. Bahar Dalı ve Kiraz Çiçeği serileri sofraları canlandırırken, Elegant serisi siyah ve beyazın uyumunu şık çizgilerle bayram sofralarına taşıyor. Sarı rengi, oryantal çizgilerle birleştiren Altın Çağ ve gümüşün asaletini sofralara getiren Royal serisi ise şık akşam sofraları için yeni alternatifler yaratıyor. Klasiklerden vazgeçemeyenleri de unutmayan Selpak Collection, Dantel serisi ile sofralara zarif bir dokunuş yapıyor. Bayram sofralarının eski tadını hatırlatacak olan dantel serisi, sofralarınıza geçmiş yıllardan tatlı bir esinti getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.