DOLAR 32,3298
EURO 35,0275
ALTIN 2281,636
BIST 8975,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram temizliği için Kärcher’den pratik çözümler

    Bayram temizliği için Kärcher’den pratik çözümler
    08.08.2018
    A+
    A-

    Kurban Bayramı’na sayılı günler kala evlerde büyük bayram temizliği için kimyasal temizlik malzemelerinden yararlananlar sağlıklarına zarar veriyor. Alman temizlik devi Kärcher, çevre dostu teknolojiye sahip buharlı temizlik makineleri, güçlü süpürgeleri ve fonksiyonel ürünleriyle kimyasal kullanmaya gerek kalmadan derinlemesine temizlik ve hijyen sağlıyor.

    Özellikle bayram gibi özel günlerde pek çoğumuz evimizin her köşesini temizliyor, bunun için hem çok fazla efor hem de zaman harcıyoruz. Üstelik etkili temizlik ve hijyen için kullanıldığımız kimyasal temizlik maddeleri yüzünden sağlığımıza da zarar veriyoruz. Alman temizlik devi Kärcher, sunduğu pratik, çevre dostu ve profesyonel ürünlerle bayram temizliğini kolaylaştırıyor.

    Cam temizliği artık çok daha kolay

    Cam ve ayna gibi yüzeyleri lekesiz ve iz bırakmadan, kolayca temizlemek Kärcher WV 1 Plus şarjlı cam temizleyiciyle mümkün. Elle yapılan temizliğe göre üç kat daha hızlı olanKärcher WV 1 Plus, temizlik esnasında vakumlama yaparak kirli suyu damlatmıyor.Bu sayede iz bırakmayan Kärcher WV 1 Plus, son derece hafif olduğu için çok fazla güç harcamanıza da gerek kalmıyor. Şarj edildikten sonra ortalama 20 dakika kullanılabilen Kärcher WV 1 Plus, deterjanlı püskürtme ve ön silme yapma imkanı sağlayan sprey püskürtme şişesiyle birlikte sunuluyor. Ayrıca ayna, duşakabin, fayans gibi tüm pürüzsüz yüzeylerde de kolaylıkla kullanılabiliyor.

    Tozlara geçit yok

    Kärcher VC 3 toz torbasız elektrikli süpürgesi, multisiklon teknolojisi sayesinde emiş gücü kaybı olmadan üstün süpürme performansı sunuyor. HEPA filtresi sayesinde alerjiyi tetikleyen toz ve partikülleri yüzde 99,95 oranında hapseden Kärcher VC 3, toz torbası olmadığı için hem torbadan kaynaklı kötü kokuları önlüyor hem de torba masrafını ortadan kaldırarak tasarruf sağlıyor. Filtre ve toz haznesi suyla kolayca temizlenebiliyor. Son derece sessiz çalışan Kärcher VC 3, kompakt tasarımı sayesinde yer tasarrufu da sağlıyor.

    Halı yıkamada devrim

    Kärcher SE 6.100 halı ve koltuk yıkama makinesi halılarda biriken tüm kiri, kötü kokuları ve lekeleri kolayca temizliyor. Basınçlı deterjan püskürterek kirleri çözen SE 6.100, güçlü vakum özelliğiyle de çözünmüş kirleri hızla içine çekiyor. Üstün teknolojisi sayesinde temizlik sonrası yüzde 50 oranında daha kısa sürede halıların üzerinde yürünebilir kuruluk sağlayabilen SE 6.100, ıslak ve kuru olarak kullanılabildiği için evlerde elektrikli süpürgeye de ihtiyaç kalmıyor. SE 6.100’ün üzerinde bulunan yuvarlak düğmelerin öne ve geriye döndürülmesiyle makinenin kapağı açılarak kirli ve temiz su haznelerine kolaylıkla ulaşılabiliyor.

    Buharın gücüyle derinlemesine temizlik

    Evin her yerinde kullanılabilen ve her yüzeyde derinlemesine temizlik sağlayan SC 3 EasyFix buharlı temizlik makinesi, 3.5 bar buhar gücüyle deterjanın bile çıkaramayacağı kirlere çözüm getiriyor; bakteri, alerjen ve mikropların yüzde 99,99’unu öldürüyor. Buharlı temizlik, hijyenik arınma sağlıyor ve arıtılmış yüzeylerde artık, kalıntı bırakmıyor. 30 saniye içinde kullanıma hazır hale gelen SC 3 EasyFix, banyo ve mutfak lavaboları, fayanslar, duşakabinler, camlar gibi tüm sert zeminlerde kullanılabildiği gibi opsiyonel olarak sunulan halı başlığı sayesinde halı kaplı yüzeylerde de kullanılabiliyor. EasyFix teknolojisi sayesinde kirle temas etmeden kolayca havlu değişimi yapma imkanı sunan SC 3 EasyFix’te bulunan entegre kireç önleme kartuşu kazanın kireç tutması önlüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.