DOLAR 32,5462
EURO 34,9315
ALTIN 2420,096
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeklerin burun tıkanıklığına pratik çözümler

    Bebeklerin burun tıkanıklığına pratik çözümler
    26.03.2019
    A+
    A-

     Bebeklerin uyku kalitelerini ve beslenme düzenlerini önemli ölçüde etkileyen burun tıkanıklığı, soğuk algınlığı ve mevsim geçişlerinde bebeklerin huzursuz olmasına neden oluyor. Özellikle henüz yaşını doldurmamış bebeklerin daha sık karşılaştığı bu durum,  kullanılan doğru ürünlerle kolaylıkla çözülebiliyor. Anneler ve bebeklerinin her zaman yanında olan Wee Baby, ebeveynlere bebeklerinin burunlarını temizleyebilecekleri 3 farklı ürünü de sunuyor.

     Henüz yaşını doldurmamış bebekler, burunlarındaki mukusu kendileri çıkaramadıkları için burunlarının düzenli temizlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde tıkanan burun delikleri nedeniyle sık sık uyanır, ememez veya beslenmede zorlanırlar. Mevsim geçişlerinde ve soğuk algınlığı gibi durumlarda daha da artan burun tıkanıklığında, pratik ürünler bu sorunun çözülmesine yardımcı oluyor. Wee Baby bu pratik çözümlerden ebeveynlere geniş bir yelpaze sunuyor. Bebeklerin burun içi salgısının düzenli temizlenmesi, kulak ve solunum yolu enfeksiyonlarından korunmaları için de önem taşıyor.

    Pratik ve hijyenik temizleme

    Wee Baby, burun içi salgılarını kendi başlarına atamayan bebeklere; geniş ürün yelpazesindeki Burun Aspiratörü, Burun Temizleyici, Silikon Burun Aspiratörü ile destek oluyor. Bebeğin burun içi salgısının pratik ve hijyenik bir şekilde temizlenmesine yardımcı olan Wee Baby Burun Aspiratörü, yumuşak silikon aspiratör ucuyla da bebeğin burnunu tahriş etmiyor. Tek kullanımlık uçlar ve saklama kabı hijyenik kullanım imkanı sağlıyor.

    Yumuşak silikondan üretiliyor

    Bebeklerin burun içindeki fazla salgılarının kolayca temizlenmesine yardımcı olan diğer bir ürün ise Burun Temizleyici. Ebeveynin bir taraftan ağzı ile vakumlayarak kullandığı Wee Baby Burun Temizleyici, yıkanarak tekrar tekrar kullanılabiliyor. Yumuşak malzeme silikondan üretilen Wee Baby Silikon Burun Aspiratörü ise, ergonomik tasarımıyla kısa sürede hassas burun içinin temizliğini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.