DOLAR 32,4726
EURO 34,7442
ALTIN 2438,961
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeklerin dünyası kadar hareketli ve enerjik: Koton 2017 Yaz Koleksiyonu

    Bebeklerin dünyası kadar hareketli ve enerjik: Koton 2017 Yaz Koleksiyonu
    01.08.2017
    A+
    A-

    Koton Baby 2017 Yaz Koleksiyonu, bu sezon tropikal renklerin enerjisini yanına alarak capcanlı tasarımlara hayat veriyor. Bebeklerin hareketli dünyasına uyum sağlamak için tasarlanan modeller, annelerin ilk tercihi olmaya aday.

    Koton, önceliği bebeklerin sağlığına veren en özel koleksiyonu Koton Baby, yeni sezona birbirinden sevimli modeller ile giriş yaptı. Kızların birer prensese dönüşeceği koleksiyonda, erkek bebekler de denizci tarzları ile dikkat çekiyor.

    Bebeklerin hassas tenlerine zarar vermeyen, sağlıklı iplik ve kumaşlardan hazırlanan koleksiyonda, kız bebekler için özellikle detaylar öne çıkarken, danteller, tüller, kurdeleler minik prensesler için ayrı bir stil yaratıyor. Ayrıca kelebekli, çiçekli ve ışıltılı baskılar da tasarımlar içinde göze çarpıyor.

    Erkek bebeklerin denizci teması ile hazırlanan modelleri ise koleksiyonda özel bir yer buluyor. Tasarımlarda temaya uygun olarak, özellikle çizgili baskılar ön plana çıkıyor. Lacivert, mavi ve beyaz üçlemesinin bebekleri minik bahriyelilere dönüştürdüğü modeller, eğlenceli hayvan baskıları ve canlı renk paleti ile de sportif bir hava yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.