DOLAR 32,5084
EURO 34,8684
ALTIN 2451,914
BIST 9889,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BÉGUM Bridal Design House’dan modern bir peri masalı

    BÉGUM Bridal Design House’dan modern bir peri masalı
    04.02.2020
    A+
    A-

    Modern formların zamansız detaylarla buluştuğu BÉGUM Bridal Design House Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu, peri masallarına yepyeni bir yaklaşım getiriyor.

    Romantizmin Sembolü: Balon Kollar

    BÉGUM BDH Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu’nda, balon kol detayları romantizme olduğu kadar dramatik ve güçlü bir duruşa da gönderme yapıyor. Kabarık kollar, koleksiyondaki öne çıkan parçalara form ve hacim katmanın yanında, güç ve feminenliği de bir arada yansıtmayı sağlıyor.

    BÉGUM BDH Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu’ndaki minimal çizgiler, maksimalist ve flörtöz duruşları çarpıcı ve bazen de eğlenceli yöntemler kullanarak sadelikle birleştiriyor. Modern ve şehirli kadından ilham alan koleksiyon, geleneksel düğün kodlarını sarsmakla kalmıyor, romantizm ve peri masallarına da yeni bir yorum getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.