DOLAR 32,5868
EURO 34,8221
ALTIN 2414,825
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko Derin Dondurucularla Yiyecekler Dört Mevsim Taptaze

    Beko Derin Dondurucularla Yiyecekler Dört Mevsim Taptaze
    26.07.2017
    A+
    A-

    Beko, derin dondurucular, yiyeceklerin her mevsim taze kalmasını sağlıyor. Enerji tasarruflu ürünleriyle öne çıkan Beko, Ağustos ayı sonuna kadar derin dondurucu alanlara 350 TL’ye varan indirim sunuyor.

    Beko derin dondurucular farklı ihtiyaçlara yönelik farklı çözümler sunuyor, üstelik balıktan ete, sebzeden meyveye tüm yiyecekler dört mevsim taze kalıyor. Temmuz ayı sonuna kadar Beko derin dondurucu alanlar 350 TL’ye varan indirimin de sahibi olacak.

    BK 3105 A+CFS / 3105 A+CF model yatay derin dondurucular, 103 litre brüt hacim ile taze yiyeceklerin keyfini çıkarmanızı sağlıyor

    7216 DF derin dondurucu 210 litre brüt hacmi, 5 dondurucu bölmesi ve açılma yönü değiştirilebilir kapısıyla ile evinizin vazgeçilmezi olacak.

    7271 DF derin dondurucu ise 7 bölmesi, 290 litre hacmi ve dikey yapısıyla, yerden tasarruf etmek isteyenler için ideal bir tercih. Neo-frost özelliği sayesinde buzlanma ve terlemeyi önleyen ürün Multizone özelliği sayesinde tercihe göre soğutucu ya da dondurucu olarak kullanılabiliyor.

    BK 3400 Joker A+ G derin dondurucu 400 litrelik geniş hacminin yanı sıra Multizone özelliğiyle istenildiğinde soğutucu, istenildiğinde de derin dondurucu olarak kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.