DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko YazarkasaPOS’larda 31 Aralık’a kadar kaçırılmayacak fırsat

    Beko YazarkasaPOS’larda 31 Aralık’a kadar kaçırılmayacak fırsat
    13.11.2017
    A+
    A-

    YazarkasaPOS’a henüz geçiş yapmayanlar için pazar lideri Beko, çok özel bir kampanyayı devreye soktu. Beko, Kasım ayı boyunca 300TR ve 220TR YazarkasaPOS’ları 200 TL indirimli fiyatla işletmelere sunuyor. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “İşletmelerimizin yasal süre içerisinde herhangi bir cezai işleme maruz kalmadan yeni nesil yazar kazaya geçmesi için pazar lideri ve yerli üretici olmanın getirdiği sorumlulukla tüm satış ve servis teşkilatlarımızla hazırız” dedi.

    Beko, YazarkasaPOS’a henüz geçiş yapmayan işletmeler için kaçırılmayacak fırsatlar hazırladı. Beko, Kasım ayı boyunca 300TR model YazarkasaPOS cihazını 200 TL indirimle 1700 TL yerine 1500 TL, 220TR YazarkasaPOS cihazını ise 200 TL indirimle 1499 TL yerine 1299 TL’den satışa sunuyor.

    Kampanya kapsamında işletmelere eski nesil yazar kasa kapama bedeli ücretsiz olacak. Buna ek olarak yazar kasa üzerinde bir banka uygulaması çalıştığı takdirde ürünün yasal ömrü olan 10 yıl boyunca GSM iletişim bedeli alınmayacak. Tüm Arçelik ve Beko mağazalarında geçerli olacak kampanyada, World kart ile 1500 TL tutarında alışveriş yapan işletmelere 209 TL değerinde çay makinesi hediye edilirken, Yapı Kredi kartına özel peşin fiyatına 12 taksitle ödeme imkanı da sunuluyor.

    Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “483 sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ne göre belirtilen kademeli geçişte 2014 yılı cirosu 150 bin TL ve üstü olan mükellefler için yeni nesil yazar kasa alımı süresi dolmuştu. Tebliğde belirtilen 150 bin TL ve altı ciroya sahip mükellefler için ise son alım tarihi 31 Aralık 2017. İşletmelerimizin yasal süre içerisinde herhangi bir cezai işleme maruz kalmadan yeni nesil yazar kasaya geçmesi için pazar lideri ve yerli üretici olmanın getirdiği sorumlulukla tüm satış ve servis teşkilatımızı hazırladık. Türkiye’nin her bölgesine yayılmış 3000 yetkili satıcı ve 650 servis noktamız sayesinde, işletmelere hızlı kurulum ve yerinde hizmet konularında büyük avantaj sağlıyoruz” dedi.

    2013 yılından bu yana artan satış grafiğiyle birlikte pazarda liderliğe ulaşan Beko YazarkasaPOS, 18 farklı bankayla uyumlu çalışabiliyor. Ek bir sim karta ihtiyaç duymayan entegre GSM kartı özelliğine sahip Beko YazarkasaPOS alacak olanlardan kampanya kapsamında, garanti süresince aylık GSM iletişim bedeli talep edilmeyecek. Beko, Türkiye’nin her bölgesine yayılmış 600 servis noktası sayesinde, işletmelere hızlı kurulum ve yerinde hizmet konularında büyük avantaj sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.