DOLAR 32,4636
EURO 34,7571
ALTIN 2438,798
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bellona tarzı Furniture İstanbul’da konuşulacak

    Bellona tarzı Furniture İstanbul’da konuşulacak
    07.11.2018
    A+
    A-

    Dünya mobilya trendlerini yakından takip ederek, dünya çapında 60’tan fazla ülke ve 800’ü aşkın bayisiyle kaliteli ve yenilikçi mobilyalar sunan Bellona, güçlü Ar-Ge çalışmaları sonucunda oluşturduğu 2019 koleksiyonlarını Furniture İstanbul 2018 fuarında tüketicilerin beğenisine sunacak.

    Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, mobilya sektörünün en büyük fuarı olan Furniture İstanbul Mobilya Fuarı’na 40’ın üzerinde yeni ve farklı ürünüyle katılım sağlayacak.

    Bellona ürünlerinde tasarım, fonksiyonellik ve şıklığı en iyi şekilde harmanlıyor. Kendisini daima yenileyen bir marka olarak, sektörde yenilik ve değişimin öncüsü olmaya devam ediyor.

    2019 yılı için hazırlanan yeni Bellona koleksiyonlarında dünya trendlerini yakından takip ederek hem Türkiye’deki hem de dünyanın çok farklı ülkesindeki tüketicilerin istek ve beklentilerini karşılayacak hatta ötesine taşıyacak kaliteli ve yenilikçi mobilyalar sunmayı amaçlıyor.

    Koleksiyonlarında modernizmi ve içerisinde teknolojiyi barındıran farklı tarzlarda ürünler sunuyor. Mobilyada alışılmış renklerin dışında doğal renk ve dokularla bütünlük sağlayacak gri, antrasit gibi farklı renk tonlarını tüketicilerin beğenilerine sunarak oluşturduğu bu trendi farklı noktalara taşımayı planlıyor.

    Bellona markası konsept bütünlüğüne büyük önem veriyor ve uyumu evin her köşesine yansıtmayı amaçlıyor. Fuar çalışmalarında da buradan hareketle birbiriyle konsept olan 5 farklı serinin de dahil olduğu 40’dan fazla ürün ile bu fuara katılıyor. Bunun yanında Türkiye’nin en büyük yatak üreticilerinden biri olarak fuardaki yatak standıyla, yatak ve tekstil ürünlerinde de en yeni modellerinin lansmanını gerçekleştirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.