DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Ben çocuklara bakacağım, artık eşim müzik yapacak”

    “Ben çocuklara bakacağım, artık eşim müzik yapacak”

    Panora Teras konserleri kapsamında sahne alan Fettah Can, bir erkek bir de kız babası olacağını açıkladı.

    Gülben Ergen’den Hande Yener’e, Zeynep Casalini’den Murat Boz’a kadar birçok ünlü ismin popüler şarkılarının söz yazarı ve bestecisi olarak tanınan Fettah Can, kendi şarkılarını Panora Teras konseri kapsamında geldiği Ankara’da seslendirdi. Gülben Ergen’in söylediği “Yalnızlık” şarkısının hikayesini Panora AVM konukları ile paylaşan ünlü sanatçı, “Yıllar önce bu şarkıyı yazdığımda bir gün bir albüm yaparsam bu şarkı çıkış şarkım olurdu demiştim” dedi. Murat Boz’un seslendirdiği “Özledim” şarkısına ise “Şimdi söyleyeceğim şarkıyı başlayınca anlayacaksınız. Bu şarkıyı yazdığımda eyvah yandık, çok acıklı bir şarkı oldu demiştim. Ama artık çok geçti, şarkıyı yarılamıştım” dedi.

    “Duygusal şarkılar söylerken sebepsiz tebessüm ediyorum. Yakın zamanda evlatlar sahibi olacağım”

    2014 yılında kendisi gibi müzisyen olan Cansu Kurtçu ile dünya evine giren Fettah Can, baba olacağı haberi ile heyecanını dinleyicileri ile paylaştı. “Duygusal şarkılarda sebepsiz tebessüm ediyorum. Çok heyecanlıyım. Yakın zamanda bir kızımız bir oğlumuz olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Artık çocuklar doğunca ben onlara bakacağım, eşim müzik yapacak” dedi.

    “Boş Bardak” şarkısı ile coşku dolu anlar yaşatan Fettah Can, zaman zaman söylediği duygusal parçalar ile konseri izleyenleri hüzünlendirdi. 90’lardan şarkılar da seslendiren ünlü sanatçı, eğlenceli şarkılar ile konserine son verdi.

    Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserleri, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen, 18 Ağustos’ta ise Simge’ye ev sahipliği yapmıştı. Fettah Can ile müzik ziyafetine hız kesmeden devam eden Panora AVM, kapanış konserini ise 20 Eylül’de Derya Uluğ ile yapacak.

    Panora Teras konserlerinin yanı sıra PanoraPark konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM; Hadise, Serkan Kaya, Koray Avcı, Sertab Erener, Hakan Altun gibi başarılı isimlere ev sahipliği yapmıştı. Konserden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş karşılığında çift kişilik davetiye kazanılan konserlerin son isim ise 13 Eylül’de Linet olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.