DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Benan Terzioğlu: Eğlence yemek ve plajları için Bodrum’u tercih ediyorum

    Benan Terzioğlu: Eğlence yemek ve plajları için Bodrum’u tercih ediyorum
    16.08.2018
    A+
    A-

    Cemiyetin önde gelen isimleri Bayram tatili için Bodrum’u seçti. Ünlü isimler neden Bodrum’u tercih ettiklerini MAG’a anlattı.

     

    Bayram tatilinde neden Bodrum’u tercih ettiniz?

    Şu an çalışmak için Bodrum’da bulunuyorum. Normalde 11 yıldır Alaçatı’da yaşıyorum. Eğlence, yemek ve plajları için Bodrum’u tercih edenler arasındayım diyebilirim. Bodrum gün batımında çok güzel bir yerdir. Tercih sebeplerimden birisi de bu.

    Bodrum’da en çok neler yapmaktan hoşlanıyorsunuz?

    Çok popüler yerlerde olmayı tercih etmiyorum, daha çok tekne üzerinde olmayı seviyorum.

    Peki favori mekanlarınız?

    Daha Bodrum’u çok fazla keşfedemedim. Angie ve Fenix favorilerim tabii ki ama buralar dışında Mimoza’ya da gittim. Martinez ve Of Gümüşlük güzel mekanlardı. Limon’un da günbatımı çok güzel…

    Yaz tatili için neler planladınız?

    Yazın daha çok Bodrum, Alaçatı ve Marmaris arasında bir üçgen çizeceğim. Arada bir Myknos’a geçeceğim. Yaz sonunda da San Francisco’ya gitmeyi planlıyorum. Burning Man olmazsa olmaz!

    Tatilin keyfi en çok kiminle çıkar?

    Mert Vidinli ile! Sevdiğim insanlar, eğlenmekten ve yediğinden keyif almayı bilen insanlar olduktan sonra tatilin keyfi her şekilde çıkar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.