DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bentonit kili ile siyah noktalara elveda deyin

    24.07.2018
    A+
    A-

    Cildin derinlemesine temizlenmemesi aşırı yağ salgılanmasına, özellikle burun çevresinde ölü hücrelerin birikmesine ve siyah nokta oluşmasına neden oluyor. Yaz aylarında sıcaklık, hava kirliliği ve kozmetik malzemelerin yüzde kalması sonucu bu sorun daha da artış gösteriyor. Ergenlik döneminden itibaren cilt bakımına özen gösterilmediğinde çok sık görülen bir cilt problemine dönüşen siyah noktalardan kurtulmak, doğru ürünü kullanmakla mümkün.

    Yaz aylarında aşırı bronz ve yanık tene sahip olabilmek için tercih edilen yağlar, kullanılan kozmetik malzemelerin tamamen temizlenmemesi cildin daha fazla yağlanıp siyah nokta üretmesine neden oluyor. Cildin görünümünü ile birlikte doğal yapısını bozan bu etkenler, sivilce ve siyah nokta oluşumunu tetikleyerek moral bozukluğuna da yol açıyor.

    Sinoz kozmetik tarafından geliştirilen Yüz Bakım Maskesi; içeriğindeki sarı papatya, bentonit kili, spirulina yosunu, aynı sefa yağı ile E ve B vitaminleri sayesinde siyah noktalara ve sivilcelere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sinoz Yüz Bakım Maskesi, haftada 2 kez gece uyumadan önce sürülüp 15 – 20 dakika bekletilerek kullanıldığında tıkalı gözenekleri açıp cildin hem nefes almasını, hem de nem ve yağ dengesini sağlıyor. Böylelikle sivilceler ve siyah noktalar kısa sürede yok olurken, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde de kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

    Zararlı kimyasallar içermeyen özelliğiyle cildi besleyerek nemli tutan Sinoz Yüz Bakım Maskesi’nin haftalık düzenli olarak kullanılmasıyla ciltteki sivilce ve siyah noktalardan kısa sürede kurtulmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.