DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Benzersiz’den gülümseten sahneler!

    Benzersiz’den gülümseten sahneler!
    11.09.2017
    A+
    A-

    Beyaz perdenin dikkat çeken yapımlarından olmaya hazırlanan Benzersiz, filmden kısa sahnelerini önizlemeye sunmaya başladı. 15 Eylül’de vizyona girecek olan film mizahi açıdan da izleyicileri doyuracağının sinyallerini veriyor. Resmi YouTube kanalında yayınlanan her videosuyla ilgi çekmeyi başarıyor ve seyircisini 15 Eylül’e kadar filme hazırlıyor. Eczacı temalı ilk Türk filmi olması açısından da önemli bir yere sahip olan Benzersiz’in başrolünde Cemal Hünal yer alıyor ve ona deneyimli oyuncular eşlik ediyor. Başlıca oyuncular; Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Murat Parasayar, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan.

    Filmin müzik klibinin ve fragmanının yayınlanmasıyla medyada artık iyice aktif olmaya başladığı bu dönemde seyircilerin de ısrarıyla yeni bir video daha geldi. Yakup Yavru’nun filmden kısa bir bölümü ilk olarak beyazperde.com üzerinden seyirciyle paylaşıldı. Filmde saf ve yeni nesle ayak uydurmaya çalışan bir babayı canlandıran Yakup Yavru, her zamanki gibi mizahi yönden izleyicileri güldürecek. Eczaneye yolu düşen Yakup Yavru’nun eczacı ile geçen diyaloglarında Anadolu insanının saflığına şahit oluyoruz. Organik bir mizahla karşımıza çıkan sahnede filmin bizi gizem ve gerilimin yanı sıra yer yer gülümseteceğinin sinyalleri veriliyor. Videonun yayınlanmasıyla birlikte büyük ilgi görmesi de artık seyircinin tabii bir mizah anlayışını aradığını gösteriyor.

    Film bize ‘’Kahramanlar kusursuz değildir.’’ diyerek klişelere meydan okuyor, türü itibariyle de klişelerden ayrışan film sosyal medyada yayınlanan kısa replikleri ile göz dolduruyor. Özellikle insanlar ve onların değişimine vurgu yapılan repliklerde imgenin üzerinde de sıkça duruluyor. Kolay bir film olmadığı sürekli dile getirilen ve gerçek sanatseverlerle buluşmayı bekleyen filmin beyaz perdede yeni bir çığır açması ve öncü olup benzerlerini peşinden sürüklemesi bekleniyor.

    İndirme linki https://yadi.sk/i/4R0E83G13Mix5İzleme linki https://youtu.be/q5Cjgua6CCk

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.